Drage punce, pa a ste ve sploh normalne??
kle se grete ene mutave igrce, kera manj požre pa več počepov nardi, ko sem jst vidla ta forum, sm najprej misla da je to use skupi en bolan hec..pa haloo???
Sama požrem use kar ve skupaj u enem dnevu pa nisem DEBELA, tudi slučajno ne in grem staut da tudi nobena od vas ni. Namesto da bi se medsabo spodbujale da bi kj !normalnga! jedle, kar tud slučajno ni samo pou suhe marelice in pljunk kave...ena vam kle očitno res mora mau objasnt, kr se kle samo same seb smilte, pa kwa pa naj rečejo babe ko majo zaradi raznoraznih bolezni po 120 kil, pa slučajn tako delajo kot ve, ne večina gre z glavo gor naprej..kaj pa naj si zj vs špeh odreže??
res tole je absurdno kva počnete, gotovo niti ena od vas ni debela, daleč od tega- sledeč kok mate kil je marsikera tko presuha da joj...
pač svet je krut jebiga, usaka mora kdaj kej na svoj račun poslušat..super je da se ukvarjate s športom sam dejte pol usej normalno pojest tistih 5 obrokov, ki jih rabi človek, walda zdj po tem mojem postu bote use zgrožene pa newem kva, sam veste kaj? lahko ste mi use po vrst hvaležne.
Zj se pa skp poberte pa začnite žret, če ne bote pa use pocrkale! In NE kost in koža ni tut slučajn lepo, me zanima, če bo potem kera od vas mela fanta..pomoje ne..
Takle forum bi pa jst kr okinla, ko samo eno drugo u prepad porivate..najbolš da mamo še forume za samomorilce, pa da si med sabo pišejo, kako naj se ubijejo pa da so pridni pa take, haloo noo
punce vrjemte niste vredne, da si tako delate..začnite živet, prvoščte si sladoled brez da si takoj prste u gobc tlačte..ni vredno, kr kokrkol bote obrnle nikol naute same s sabo zadovoljne, tko kot ni noben..sam pač tko je popounost žau ne obstaja..
no pa upam, da ne bo tale moj post takoj u smeteh prletu, kr to pa je pol zelo žalostno..
Lepo se mejte, pa kej dobrga pojejte!