slo- pro- ana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
slo- pro- ana

pomen tega foruma je spodbuda in druženje oz. tekmovanje vseh bulimičnih, anorexsičnih in kompulzivnih prenajedcev...

You are not connected. Please login or register

Kaj ste danes jedle?

+80
xoxo
kiki28
nanja
Leanja
nirca
aj88
EnaNormalna
bajsa :/
dark skeletal doll
Kay
cat
Dede
-naima-
Sanchiika
ceedevita
100jc
Acer
Thinspiration <3
tara25
mat579
mojcabulm
TheoTheCrusader
Bulma
netopirka
palačinka
fashion*SLAVE
Tinuviel
betterthanthis
dreiia
mojcamojca
Karamela
specialgirl
Bajsa
TheOne
bioterror
ThinkThin
strgano
180cm100kg
SUHE PUNCE SO GRDE
Ziga
NOTNORMAL
doof
MesniNarezek
Nejc
Alexx
vistefuknene
Winona
dVb
cookie
SCORpia
Edina normalna
Mateja
Jerkyca
Sundays
pikoo
Aggy
miana
Anči
Judy
Lucian
broken
piikaa
lieve.
Ninchy
Bejb
SomeBody*
tiramisu
Christine
Fat.Cow
*bad girl*
nina
KiiKii
pia...
anny
Maiia.
Anja*
Šana
mala
AnnA
adelisa
84 posters

Pojdi na stran : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

Go down  Sporočilo [Stran 16 od 20]

376Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Pon Jul 26, 2010 2:26 pm

Tinuviel

Tinuviel

V bistvu jih je, ker je velik beljakovin v stročnicah, in kokr vem jih je vsak dan Smile Maščoba je pa tut rastlinska v rastlinah, je je ravn dovolj kokr je telo potrebuje. Zdrava je.

Mogoče bi vas, hujšančke, zanimala knjiga Skinny bitch - Mrha koščena, napisali sta jo dve ameriški manekenki.

377Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Pon Jul 26, 2010 2:28 pm

Nejc

Tinuviel je napisal/a:V bistvu jih je, ker je velik beljakovin v stročnicah, in kokr vem jih je vsak dan Smile Maščoba je pa tut rastlinska v rastlinah, je je ravn dovolj kokr je telo potrebuje. Zdrava je.

Mogoče bi vas, hujšančke, zanimala knjiga Skinny bitch - Mrha koščena, napisali sta jo dve ameriški manekenki.
In tvoja razlaga njenega naglega hujšanja? Razen majhnih količin vnosa nasičenih maščobnih kislin...

378Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Pon Jul 26, 2010 2:30 pm

betterthanthis

betterthanthis

Tinuviel je napisal/a:V bistvu jih je, ker je velik beljakovin v stročnicah, in kokr vem jih je vsak dan Smile Maščoba je pa tut rastlinska v rastlinah, je je ravn dovolj kokr je telo potrebuje. Zdrava je.

te vsi oreščki so ful redilni, majo velik maščob. ampak so tut zasitni.. tko, da so po eni strani tut dietni, ker pol doug nisi lačen.

379Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Pon Jul 26, 2010 2:31 pm

Nejc

betterthanthis je napisal/a:

te vsi oreščki so ful redilni, majo velik maščob. ampak so tut zasitni.. tko, da so po eni strani tut dietni, ker pol doug nisi lačen.
Oreščki imajo veliko omega-3 in omega-6 maščob, ki jih najdemo tudi v ribah. To so zdrave maščobe. Res je pa, da imajo glede na sadje in zelenjavo več nezdravih maščob.

380Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Pon Jul 26, 2010 2:34 pm

Tinuviel

Tinuviel

Ni res, to je napačno prepričanje. Niso redilni. V njih so pač zdrave maščobe.

Nejc - Če maščobe iz sira, mleka, čokolade, tort in ne vem česa še, nadomestiš samo z zelenjavo, oreščki, sadjem, pač velik shujšaš. Sej je logično. In te snovi telo dejansko porabi, ker so same ''taprave'', ni nobenih odvečnih maščob, tko kt je v industrijsko predelani hrani (sir, čokolada...)

381Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Pon Jul 26, 2010 2:36 pm

Nejc

Še vedno menim, da ji manjka maščob. Če je tako dosti kot praviš in hujša tako hitro, že nekaj ni v redu. Hujšanje ni lahko, vsaj zdravo ne.

382Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Pon Jul 26, 2010 2:40 pm

Tinuviel

Tinuviel

Na tem forumu govort o zdravju bi blo mal smešno. Jst sm pač povedala eno bolj zdravo alternativo ''hujšanja'' Smile
In ona ostaja tok suha, ker je še naprej veganka, in počas prehaja na presno hrano - samo surova hrana. Vse kar je tle treba vedet, je kako zaužit vse potrebne snovi za telo. Tako prehranjevanje je nevarno edin v primeru, če ne veš nč o tem in skos ješ eno in isto.

Drgač pol leta sm dala sam tko - prbližn, da smo res vsi opazil. Sigurn je dalj cajta trajal, ker je počas prehajala z vegetarjanske na vegansko.

383Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 12:54 pm

Bajsa

Haha

pa valda niste ugriznili v vabo no?

Niste opazili da sem vam želela le dokazati ti nobena stran ni vredu no
ve kar napadate une ki malo otročje pišejo al kaj?

V bistvu sem jaz anoreksična ( priznam ja) že 2 leti in hodim redno na terapije zaradi staršev vendar mene nihče nebo nikoli odvrnil od anoreksije...zame je to da se odrečem hrani resna kontrola nad mojim telesom

in ja imam 43 kg in 164 cm briga me kaj si zdaj mislite o meni Very Happy

Danes sem pojedla krhelj jabolka in kos kruha..
itak dosti pijem in žvečim žvečilne brez sladkorja

No res upam da pri meni je velja rek ''Prvi vtis vse pove'' ker sem drugače že zelo zrela za svoja leta (13-.-)

Čao in veliko dobrih rezultatov
What a Face

384Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 1:15 pm

Karamela

Karamela

13?

clever.

385Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 1:54 pm

Tinuviel

Tinuviel

Nisi zrela, če maš anoreksijo.

386Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 3:01 pm

Nejc

Tinuviel je napisal/a:Nisi zrela, če maš anoreksijo.
Haha to je pa neumna izjava stoletja.

387Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 4:03 pm

Tinuviel

Tinuviel

Ti maš pa očitno preveč cajta, da se s tok neumnimi izjavami ubadaš, a?

In ja, zrela oseba ve kaj je dobr zanjo in kaj ne, in stradanje pač ne sod med dobre stvari. Uporabli možgane predn kej zineš.

388Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 4:22 pm

fashion*SLAVE

fashion*SLAVE

Tinuviel je napisal/a:Ti maš pa očitno preveč cajta, da se s tok neumnimi izjavami ubadaš, a?

In ja, zrela oseba ve kaj je dobr zanjo in kaj ne, in stradanje pač ne sod med dobre stvari. Uporabli možgane predn kej zineš.

ampak ne štekam... kaj poj delaš na temu forumu, če nisi ne bulimik, ne anoreksik?
če se že gremo o zrelih osebah.. kaj potem zbijaš cajt tukej, pejt stran pa opravlej po tvoje bolj 'pomembne' stvari.

vsem k nasprotujete temu forumu mora biti zelooo dolgčas da ste tuki gor!

vsak ma svoj žiulenje, sam odloča o njem! mislm da noben nikomur nima pravice solit pameti.

jst sm pršla na ta forum zto k sm si misnla, okej kul usaj ena stran z men podobnim puncam in sm se prjaula, ker mamo nekaj skupnega. zkaj bi nekomu drugmu težila k ga vrjetno ne zanimajo moja dejanja. vrjetn nikol neb šla na kšn forum, ki nasprotuje mojemu počutju.

.. če pa si tukej samo zato da skušaš solit pamet in delat norca iz tega foruma si pa bedna, sori.
js se na take sploh ozirala ne bom

for others, stay strong <3

389Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 4:37 pm

Tinuviel

Tinuviel

V bistvu si se lihkar ''ozrla'' na take Wink

Tle gor sm, ker mi je forum zanimiv. In pač 13 letna oseba zase nima kej govort da je zrela, sploh če je na forumu za psihične bolnike. Ker anoreksija in bulimija sta psihični bolezni, da me ne bo kdo narobe razumel.

Drgač sm pa že napisala eno temo glede hujšanja, in NOBENA s to boleznijo mi še ni odgovorila.

A se ti zdi, da nasprotujem temu forumu? No dej, pokaž mi, kje sm kej proti njemu napisala.
Nobenmu nisem solila pameti, zgolj izrazla sm mnenje (temu je forum namenjen, to bi lahko vedla, če si že njegova uporabnica, ane?).

In draga moja, ''stay strong'' - bolniki, ki namerno vzpodbujajo svojo bolezen, še zdaaaaaaaaleč niso močni.

Nimam nč proti nobenmu na tem forumu, ampak nimaš me kej zajebavat. Edina od naju, k komu soli pamet, si TI.

390Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 4:47 pm

Nejc

Tinuviel je napisal/a:Ti maš pa očitno preveč cajta, da se s tok neumnimi izjavami ubadaš, a?

Torej meniš, da so alkoholiki, drogeraši, kadilci, ki na koncu umrejo za rakom pljuč, bulimiki, shizofreniki, anoreksiki, tudi tisti ki se nezdravo prehranjujejo nezrele osebe, ker s svojimi namernimi in zavestnimi dejanji škodujejo sami sebi? Daj prosim te ne sramoti se pa mi ne govori da naj uporabljam možgane ko jih še sama absolutno ne.
Fashionslave tebi pa moram povedati da imaš slabe starše, da so ti dovolili da si propadla do te mere.. Mogoče te kdaj pamet sreča. Če se ne ubiješ prej.

391Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 4:56 pm

Tinuviel

Tinuviel

Za skicofrenike ne vem, za ostale pa lahko 100% trdim, da se zavedajo mogočih posledic svojih dejanj, in s tem zavedno škodujejo sami seb. Kar pa zagotovo ne spada pod nenamerno, a? Wink

Think outside your little box!

392Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 4:59 pm

Tinuviel

Tinuviel

Sori ej - hahahahahahaha - da se kadilci, alkoholiki, narkomani... Ne zavedajo, da sami seb škodjo, in da lahko umrejo od tega? Ja kje pa ti živiš, da se ljude tam tega ne zavedajo? Laughing Laughing Laughing

In JAAAA, niso dovolj ZRELI, da bi se uspeli nadzorovat in s tem NE škodovat drugim (npr. alkoholik, ki ima družino; nekdo, ki kadi vpričo otrok in jim s tem škoduje). Se ti to zdi zrelo ravnanje? Very Happy

Nazadnje urejal/a Tinuviel Sre Jul 28, 2010 5:08 pm; skupaj popravljeno 2 krat

393Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 5:00 pm

Nejc

Tinuviel je napisal/a:Za skicofrenike ne vem, za ostale pa lahko 100% trdim, da se zavedajo mogočih posledic svojih dejanj, in s tem zavedno škodujejo sami seb. Kar pa zagotovo ne spada pod nenamerno, a? Wink

Think outside your little box!
Torej meniš, da so ljudje, ki se zavedajo škodljivih posledic svojih dejanj a jih vseeno uresničijo, nezreli.
Razloži?

394Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 5:01 pm

Tinuviel

Tinuviel

Sem editirala zgornji post.

395Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 5:04 pm

Nejc

Tinuviel je napisal/a:Sem editirala zgornji post.
Halo ženska, beri moje poste. Napisal sem, da se posledic zavedajo.
Pokaži vsaj toliko spoštovanja, da prebereš kar sem napisal če se že greš neke debate.

396Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 5:06 pm

Tinuviel

Tinuviel

Sem editirala pred tem, ko si ti napisal.

No sej si dojel kaj sm hotla napisat, al rabiš dodatno razlago?

397Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 5:09 pm

Nejc

Tinuviel je napisal/a:Sem editirala pred tem, ko si ti napisal.

No sej si dojel kaj sm hotla napisat, al rabiš dodatno razlago?
Ne nisem dojel. Ker me imaš za norca in kontriraš mojim izjavam, ki jih sploh nisem dal.
"Sori ej - hahahahahahaha - da se kadilci, alkoholiki, narkomani... Ne zavedajo, da sami seb škodjo, in da lahko umrejo od tega? Ja kje pa ti živiš, da se ljude tam tega ne zavedajo?"
Kdaj sem jaz to rekel?

In menim da to ni stvar zrelosti. Nikoli. To je stvar tega koliko skrbiš za sebe in za ljudi okoli sebe. A razumeš pojem zrelost ali ti poiščem definicijo na wikipediji?

398Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 5:17 pm

Tinuviel

Tinuviel

Dejansko kdo še uporablja wikipedijo kot zanesljiv vir podatkov? Surprised

Pač niso zreli za družinsko življenje, ker zavedno škodujejo svojim otrokom. Dejstvo.

To je samo primer, ne da se mi razlagat še vsega ostalega, da se ne boš zapičil v podrobnosti.

Napisal si v bistvu samo, da so njihova dejanja nenamerna. In če to delajo nenamerno, se da sklepat, da ne vejo, da s tem sami seb škodijo. Mogoče bi bla za kadilce bolj primerna beseda šibek kot nezrel. V primeru družine pa vseen ostajam pri drugi.

399Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Jul 28, 2010 5:25 pm

Nejc

Kdaj sem pa to napisal? Smile
Prosim spomni me.

400Kaj ste danes jedle? - Page 16 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Čet Jul 29, 2010 8:34 am

Karamela

Karamela

fashion*SLAVE je napisal/a:

ampak ne štekam... kaj poj delaš na temu forumu, če nisi ne bulimik, ne anoreksik?
če se že gremo o zrelih osebah.. kaj potem zbijaš cajt tukej, pejt stran pa opravlej po tvoje bolj 'pomembne' stvari.

vsem k nasprotujete temu forumu mora biti zelooo dolgčas da ste tuki gor!

vsak ma svoj žiulenje, sam odloča o njem! mislm da noben nikomur nima pravice solit pameti.

jst sm pršla na ta forum zto k sm si misnla, okej kul usaj ena stran z men podobnim puncam in sm se prjaula, ker mamo nekaj skupnega. zkaj bi nekomu drugmu težila k ga vrjetno ne zanimajo moja dejanja. vrjetn nikol neb šla na kšn forum, ki nasprotuje mojemu počutju.

.. če pa si tukej samo zato da skušaš solit pamet in delat norca iz tega foruma si pa bedna, sori.
js se na take sploh ozirala ne bom

for others, stay strong <3

ja fak an. pol se pa ne ozirat na take komentarje. a je to tok tezko? sicer pa.. sam za v vednost - edina redno sodelujoca "anorexicna" baba na tem forumu si sam ti tko da..

Sponsored content

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 16 od 20]

Pojdi na stran : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next