tle je kar zanimivo ja..
Judy je napisal/a:(…) in če bi ti bila dejansko vsaj malo razgledana, kar se tiče prehrane in psihologije in nevem česa še, bi ti bilo jasno, da smo tudi me, oziroma večina nas, v nekakšni ''bolezni'', za katero nismo same krive. In, čeprav si ti seveda prepričana drugače: ne, s temi opazkami ne boš nikomur niti malo pomagala. Morda svoji vesti, ne vem, ampak nam ne. Ker to ni nobena mutava igrica. Ne razumem ljudi s tako ozkim zornim kotom, da vsak pogled na svet, ki se ne sklada stoodstotno z njihovim, označijo za nenormalnega in mutavega in ne vem kakšnega še. Sploh pa se ne bi hvalila s tvojim normalnim (??) basanjem vsak dan, sploh če v isti sapi omenjaš neko zdravo prehranjevanje. Kje je point?
Ne vem, drugače sem zelo strpna oseba, tudi kar se tega tiče, ampak to je res preveč. Ne bom se pustila obravnavat kot eno neumno majhno punčko, ki nima pojma o svetu. Sem odlična učenka, imam življenje in voljo do le-tega, en kup znancev, s katerimi se odlično razumem in nekaj najboljših, izbranih prijateljev, prav tako fanta, ki pač ni tako površinski in me spoštuje in mi stoji ob strani, neglede na to, kaj se zgodi. Prejemam Zoisovo štipendijo in zraven slovenščine tekoče govorim nemščino in angleščino, francoščino in nizozemščino; naslednje leto grem študirat v tujino. Moji cilji so visoki in vem, da mi lahko uspe. Ljubim življenje in ne, umreti ni moj cilj (sploh pa se in raznoraznih samomorilskih forumov ni za norčevat, jaz te res ne razumem…).
O t.i. zdravi prehrani, rekreaciji in sploh zdravemu načinu življenja vem najmanj toliko, kot ti. Dejstvo, da ne živim po teh načelih še ne pomeni, da jih ne poznam. Pač jih zavračam, čisto zavestno in celo namerno. Ja, ŽELIM SI postati še bolj suha, čeprav sem zate morda že pod ''normalno'' mejo. Zakaj bi se ozirala na tvoje mnenje? To sem jaz. In, hja, jaz lahko počnem to, kar hočem.
1. ozki zorni kot? to kar je ona napisala ni
ozki zorni kot ker iz tega zornega kota gleda vecina ljudi.
2. basanje hrane. zdravo in normalno prehranjevanje je zate basanje?! o_O WTF. ceprou nastevas kle svoje dosezke mas inteligentni kvocient res na ravni plevela..
morm pa rect da me resnicno cudi da mas fanta. kokr cajta mu bo ta situacija se ugajala seveda..
ljubis zivljenje in umreti ni tvoj cilj - kaj pa je potem tvoj cilj? stradat ceu lajf? (: "jes kar si" - ti si potem takem nicla, nihce.
Judy je napisal/a:jaz sploh ne trpim in se mučim, ker mi se mi tako prehranjevanje dopade.
sploh pa nikogar izmed vas ne žalim in pogoltnem vsako žalitev in opazko, ki tako prileti iz vaše strani. ker se je treba na nas tukaj ful spravljat, ker pač v povprečju pojemo manj kot vi. kot da je ta (čeprav - upam - nerealen) odojek ali karkoli že normalen (ali zdrav, in potem v isti sapi filozofirate o neki zdravi prehrani).
pametna.
Judy je napisal/a:(...) dobro jasno mi je, kaj je zdrava prehrana in zdrav način hujšanja pa to, ampak mam psihične težave in mi je vseeno. z drugimi besedami: se mnora zafrustrirana debilna debela anoreksična krava, ki nima pojma.
ce se zavedas da mas psihicne tezave pol nis anoreksicna ker kakor vem anoreksicne zenske tega ne prznajo haha! fail!