Hey! Me že dolg ni blo! Končno sm končalo s to maturo!! zdej grem pa res u napad!. Sm se tud mal zredila med maturo, ampak sm kr presenečena da ne tok kt sm mislna,k sm res katastrofalno jedla. Zdej k sm free, mam pa še večji zagon! Vm vidm da gre supr! Jst pa tud komi čakam da shujšam, da bom lahk šla u kopalke!! (suha,seveda)!
Mam sam eno uprašanje. Zdej k je konc vsega, pa bo ful žurov in to, in ja, seveda da se ga pije....pa me zanima, če kera ve, kera alkoholna pijača ma najmenj kalorij, ker pila vem da ga bom, sam ne bi pa rada preveč, ker vem da vse redi. Če bi že zbirala, bi tisto k ma res mal kalorij, pa itak, če ne ješ ceu dan, se te še tok hitrej prime, tko da ne bom dost spila, sam vseen.
Mislm no, da ma vin najmanj, pir mal več, koktejli pa sploh. A kera kej več ve?
Mam sam eno uprašanje. Zdej k je konc vsega, pa bo ful žurov in to, in ja, seveda da se ga pije....pa me zanima, če kera ve, kera alkoholna pijača ma najmenj kalorij, ker pila vem da ga bom, sam ne bi pa rada preveč, ker vem da vse redi. Če bi že zbirala, bi tisto k ma res mal kalorij, pa itak, če ne ješ ceu dan, se te še tok hitrej prime, tko da ne bom dost spila, sam vseen.
Mislm no, da ma vin najmanj, pir mal več, koktejli pa sploh. A kera kej več ve?