slo- pro- ana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
slo- pro- ana

pomen tega foruma je spodbuda in druženje oz. tekmovanje vseh bulimičnih, anorexsičnih in kompulzivnih prenajedcev...

You are not connected. Please login or register

Kaj ste danes jedle?

+80
xoxo
kiki28
nanja
Leanja
nirca
aj88
EnaNormalna
bajsa :/
dark skeletal doll
Kay
cat
Dede
-naima-
Sanchiika
ceedevita
100jc
Acer
Thinspiration <3
tara25
mat579
mojcabulm
TheoTheCrusader
Bulma
netopirka
palačinka
fashion*SLAVE
Tinuviel
betterthanthis
dreiia
mojcamojca
Karamela
specialgirl
Bajsa
TheOne
bioterror
ThinkThin
strgano
180cm100kg
SUHE PUNCE SO GRDE
Ziga
NOTNORMAL
doof
MesniNarezek
Nejc
Alexx
vistefuknene
Winona
dVb
cookie
SCORpia
Edina normalna
Mateja
Jerkyca
Sundays
pikoo
Aggy
miana
Anči
Judy
Lucian
broken
piikaa
lieve.
Ninchy
Bejb
SomeBody*
tiramisu
Christine
Fat.Cow
*bad girl*
nina
KiiKii
pia...
anny
Maiia.
Anja*
Šana
mala
AnnA
adelisa
84 posters

Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next

Go down  Sporočilo [Stran 4 od 20]

76Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Apr 22, 2009 7:20 am

nina

nina

hei bejbike... jst sicer nisem več redno gor ampak mislm pa vsak dan. ZAtu k me nekj comp jebe Mad

ja men kr gre... zaenkrat sm še vedno kr suha in vstrajam na 48 kg. mi pa nikakor več noče dol. pa vsak dan požrem vsaj 10 odvajal pa nič Crying or Very sad

ampak bo bolje... Ammm ne vem kera je vprašala če vemo zakaj jo zebe? če te zebe delaš prv... ker nimaš več toliko maščobe ki bi te grela Very Happy

ajde užiwjtte Very Happy

luw ya all I love you I love you I love you

77Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty .. Pet Apr 24, 2009 6:10 am

Maiia.

Maiia.

heii
kko vm uspeva?
men zdele zadne 3 dni najbol Cool
mi je uspel da nč nisem pojedla(no če sm sm zbruhala do nule..)
upam da bo šlo tko napreii!
teža mi pa res full niha..ampak počas gre na dol.. Very Happy
fajn se meiite!
bye

78Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Pet Apr 24, 2009 7:10 am

Anja*

Anja*

O, lepo. Ful sem vesela zate. Very Happy
Meni tud gre nekako.
Držte se še naprej. I love you

79Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Pet Apr 24, 2009 9:32 am

pia...

pia...

hej punce!!

js grem zj za en teden v španijo na maturantski izlet, tako da me ne bo gor. upam pa da boste pridne in da boste svoje dosezke pisale sm gor, da me mal razveselite ko pridem nazaj!

rada vs mam vse najblll!! *** I love you

80Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sob Apr 25, 2009 4:51 am

Anja*

Anja*

Noro! Smile Lepo, lepo se mej, maksimalno uživej!!! Very Happy I love you
Me se bomo pa še naprej trudile pa mislile nate. I love you

81Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Tor Apr 28, 2009 6:08 am

Anja*

Anja*

Punce, kako ste kej? Nobene nič tuki? Dejte se mal oglasit no. Neutral
Meni gre kar okej, celo migat sem začela mal več... Smile Kako gre pa vam?
I love you

82Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty .. Tor Apr 28, 2009 11:16 am

Maiia.

Maiia.

Sad Sad Sad
men gre grozn..
sploh mi ne gre..grozn slabo..
sm vesela zate če ti gre:)
kr tko naprej!!
js se morm nujn k seb spraut..NUJN!!
ah ia..upam da bo jutr bolš..
no bye

83Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Apr 29, 2009 9:08 am

Anja*

Anja*

Spet se jz oglašam. Nisem sicer prepričana, če sem v tapravi temi - ampak ok. Very Happy
Vem, da je že blo rečeno neki okrog odvajal... Bi pa lepo prosila, če bi mi katera, ki že ima izkušnje, svetovala konkretno kakšne učinkovite tablete.
Hvala, držte se. I love you

84Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Pet Maj 01, 2009 11:50 pm

pia...

pia...

puncee Very Happy

evo mene nazaj z maturanca Smile blo je najbol, sam zj bo treba bit pridna, ker je blo pa kr alkohola..

kako vam gre??

85Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Tor Maj 05, 2009 12:38 pm

Anja*

Anja*

Da malo "obudim temo". Smile Jz sem zdej približno en teden samo na zelenjavi. Kakšna kila je sicer šla dol, se pa nekam napihnjeno počutim. Neutral Kako gre pa kej vam?

86Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Tor Maj 12, 2009 5:32 am

anny

anny

js tut probavam to da jem sam sadje pa zelenjavo...čeprou je problem k mamo kosilo doma in pol tut če rečm da se morm učit mi začnejo najedat da za kosilo pa že mam čs Rolling Eyes čeprou mi pa uspeva to da pr kosilu bl mal pojem Very Happy

in kako ste ve? I love you

87Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Tor Maj 12, 2009 2:43 pm

Anja*

Anja*

Pojedla sem 400g mešane zmrznjene zelenjave - malo čez 100 kcal. Se pa čez dan počutim nekam utrujeno, brez energije. No No ja, se tolažim, da danes ni bil "moj dan".

88Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sre Maj 13, 2009 10:28 am

Anja*

Anja*

Končno mi uspeva na dan pojest dva manjša obroka (namesto enega večjega). Smile Drugače sem danes pojedla neki zelenjave, pa spila ogromno vode. Dejte se še ve kej oglasit, da ne bom samo jz tuki pisala, no. Sploh me pa zanima kako vam uspeva. Wink
Držte se I love you

89Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Čet Maj 14, 2009 1:44 am

pia...

pia...

men zadnje case sploh ne gre Sad danes jem samo sadje in zelenjavo, pa se tega bom probala cim manj. tako da drzite pesti Wink

<3

90Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Čet Maj 14, 2009 3:30 am

Anja*

Anja*

Držimo pesti. Very Happy Pa javi potem, kako ti je uspelo.
I love you

91Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Čet Maj 14, 2009 6:02 am

anny

anny

js bom tut probala samo zelenjavo in sadje in upam da mi uspe...drgač pa itak držim pesti za use Very Happy

92Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Čet Maj 14, 2009 7:06 am

mala

mala

kak ste kaj punce?nobene več ni gor al kako? Mad Shocked
jz glih vodo pijem pa telovadim Twisted Evil cheers

93Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Čet Maj 14, 2009 4:09 pm

Anja*

Anja*

Smo, smo gor. Very Happy
Danes sem mela po doooolgem času spet en dan posta. Sem bla samo na vodi in niti ni blo tko težko. Bo treba kej bolj pogosto tole prakticirat.
Kaj je pa kej z vami? Vse pravte, da se vam je neki zalomilo... A sam še jz vztrajam? Shocked
Dejte no. Jz vrjamem v vas in vem, da nam bo skupi uspelo. I love you I love you

94Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty .. Sob Maj 16, 2009 2:07 am

Maiia.

Maiia.

js sm tut še gor...
pa mi uspeva v večini odličn...
če bo šlo tko naprej bo ql...
pa vm?

95Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sob Maj 16, 2009 4:33 am

Anja*

Anja*

Bravo! Very Happy Ful sem vesela zate, res. Sam tko naprej. Daš še meni motivacijo. Smile
Meni gre tudi kar ok. Dans sem že zjutri tekla - kar je pri meni pohvale vredno. Embarassed
Na živce mi gre edino, da se mi včasih začne ornk vrtet. Neutral Mogoče ve katera kaj pomaga? Če sploh kaj?
Kaj sem pojedla čez dan bom pa zvečer poročala.
Pridne bodte. I love you

96Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sob Maj 16, 2009 8:01 am

Anja*

Anja*

Pojedla sem eno pečeno bučko + majhen krožnik hladne solate iz morskih sadežev. pig Tok sem jezna... Mad Sad

97Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sob Maj 16, 2009 8:30 am

adelisa

adelisa

Hey! Ne sekiri se! Jst sm tud prele pojedla kos kruha, pa sm rekla da ne bom jedla tega. Mi je vsaj uspel zdržat, da sm sam to pojedla, zjutri sm šla pa kolesart, nardila sm že trebušnjake, tko da upam, da sm pokurla. Predlagam ti, da nardiš par vaj za telo, da to porabiš. Pol pa rataš spet pridna in pozorna na prehrano Smile

(sm si kupla ful lep dnevnik, da si bom zapisvala kaj sm pojedla. Mi je tko všeč, da si res ne želim, da bi v njem pisal: zajtrk- čokolada, kosilo-špageti....in te svinjarije. Sm si zbrala polno dobrih diet, pa so res odlične, tko da bom zdržala. Punce, vztrajajte! Smile

98Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Sob Maj 16, 2009 8:51 am

Anja*

Anja*

Hvala za spodbudo. Smile Ma saj če zdaj pogledam sploh ni to tako veliko kalorij. Bom pač jutri pojedla res eno malenkost. Mal sem jezna ker govorim eno, nardim pa neki druzga. Embarassed Sem se pa odločila, da grem za kazen zvečer še enkrat teč - mal daljšo progo.
Zdej se bom pa poskusila potrudit, da bo res manj takšnih "spordsljajev". Ampak vseeno boljše tako, kot pa da mi enkrat poči in se grem nažret čokolade... Rolling Eyes
Držte se. I love you

99Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Ned Maj 17, 2009 1:11 pm

Anja*

Anja*

No, danes sem pojedla 100g doma pripravljena pokovke - brez kakršnih koli maščob ali soli. To nej bi znašalo 50kcal (pomoje malo več, ampak ni tko hudo). Smile

100Kaj ste danes jedle? - Page 4 Empty Re: Kaj ste danes jedle? Ned Maj 17, 2009 2:52 pm

adelisa

adelisa

Wau, pridna. Prav ponosna sm na vas punce! Dobro vam gre! Smile

Mene sam zanima, kako to skrivate? Kaj pravijo domači oz. a slučajno kaj opazijo? Meni je ful bedno, ker me že poznajo, pa ne vem kako naj to dobro prekrijem. Mogoče, če za kosilo z njimi jem samo solato. Sam to je meni preveč očitno in mi je pol še bl bad. Neutral

Po drugi strani imam pa take starše, da so več ali manj flegmatični oz. se ne ozirajo tolko drug na drugega, kar je prednost. Upam, da mi bo uspevalo Neutral

Sponsored content

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 4 od 20]

Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next