Kstew je napisal/a:opažam da mate večinoma probleme s starimi,glede prehrane... pri meni pa je glih obratno, ata itak nič nikoli ne je, same neke soltake, mama pa mi vedno pravi da naj manj jem in take, da se ne bom zredila pa to, tak da pri meni ni težko NE JEST pred starimi...če pa si slučajno kdaj kako čokolado vzamem pa sta že oba tak: kaj spet to ješ, se boš zredila....am ja, lol....
haha-moji so bli taki na začetku... pa kupoval so mi dietni sir (včasih sem bila nooora na sir... prauzaprou še zdej sanjam o tem kuko ga bom jedla ko bom enkrat suha xD, AMPAK ga zdele nebi nikol jedla-zaenkrat ga pa še sovražim xD ) pol semzačela shujšat.. (jezt sem na začetku mela skor 80 kg!!! tko da jih čist štekam xD )
prvi mesec ; -10 kg (doma vsi naudušeni) , drugi mesec -15 kg (mi niso nič rekli.. ponosni so bili name xD ) čez cca 14 dni ; (sem zgubla še 5 kg) so začel bit pa že mau tečni... mat je uničla vago (neko kreganje je bilo ker nisem hotla jest sojinih polpetov za kosilo... in je rekla da sem taka samo zarad vage, pol jo je pa še v isti sapi čez okono vrgla xD - IN SE JE RAZBILA
) no,,, in takrt sem pol še bl intenziuno začela delat sendviče pred njo, pa pila "kefir pa jogurt" (tista fora ko si vodo natočim v embalažo od jogurta) ipd.
in to traja še dans. tko da običajno mislijo da jem
edin kaka kosila me podrejo... ampak se znam zmazat ven
lihk kar (3 minute nazaj) me je pršla mami uprašat kako pico bom jedla--- IJU!!! skoz ta kosilo se moram zej nekak zmezet..
kak nasvet?