okej najprej, da ne pozabim ;
aria k, tjasek 123 in lonely.whisper welcome zmerej sem vesela, ko vidim da nas je več SUPEJ SMO MOČNEJŠE.
(xoxo -> ti si pa že stara znanka in sm zlo vesela da si mi bila (čeprou mogoče nezavedno) v ogromno podporo! )
no pa da začnem razlagat zakaj sem v bistvu odprla novo temo .
Večina od vas ima problem začeti. ni težko. ve da je ironično, da to dans pišem, ko sem mela ravno največji breakedown v zgodovini človeštva ampak lihk za to pišem to.
najprej me zanim, koliko od vas jih vodi dnevnik hranjenja & teže?
koliko od vas jih ima slikce manekenk zalimane nekje na vidiku?
koliko od vas redno hodijo gor, na net na ta forum?
koliko od vas gleda filmčke na yt? thinspo zadeve seveda?
meni je vse to pomagalo. blazno mi pomagajo tele slike ;
http://thinspiration-pictures.blogspot.com/search?updated-max=2012-01-29T12:34:00%2B11:00&max-results=2&start=8&by-date=false
še posebne tiste,, ko punce nimajo glav in si predstavljam svojo glavo na teh telesih...
najprej odgovorte na vprašanja, da vidim kje ste. pol pa lahko še kake ideje skupne delimo na temo, kako začeti.
še enkrat, lepo pozdravljene vse in se že veselim, da bomo skupaj hujšale!!
aria k, tjasek 123 in lonely.whisper welcome zmerej sem vesela, ko vidim da nas je več SUPEJ SMO MOČNEJŠE.
(xoxo -> ti si pa že stara znanka in sm zlo vesela da si mi bila (čeprou mogoče nezavedno) v ogromno podporo! )
no pa da začnem razlagat zakaj sem v bistvu odprla novo temo .
Večina od vas ima problem začeti. ni težko. ve da je ironično, da to dans pišem, ko sem mela ravno največji breakedown v zgodovini človeštva ampak lihk za to pišem to.
najprej me zanim, koliko od vas jih vodi dnevnik hranjenja & teže?
koliko od vas jih ima slikce manekenk zalimane nekje na vidiku?
koliko od vas redno hodijo gor, na net na ta forum?
koliko od vas gleda filmčke na yt? thinspo zadeve seveda?
meni je vse to pomagalo. blazno mi pomagajo tele slike ;
http://thinspiration-pictures.blogspot.com/search?updated-max=2012-01-29T12:34:00%2B11:00&max-results=2&start=8&by-date=false
še posebne tiste,, ko punce nimajo glav in si predstavljam svojo glavo na teh telesih...
najprej odgovorte na vprašanja, da vidim kje ste. pol pa lahko še kake ideje skupne delimo na temo, kako začeti.
še enkrat, lepo pozdravljene vse in se že veselim, da bomo skupaj hujšale!!