Evo me Jaz se vam jutri pridružim
Trenutno mam 58kg (pri 167cm)Nameravam prit tja do 49.
Sem trdno odločena in vem da mi bo uspelo
Trenutno mam 58kg (pri 167cm)Nameravam prit tja do 49.
Sem trdno odločena in vem da mi bo uspelo
pomen tega foruma je spodbuda in druženje oz. tekmovanje vseh bulimičnih, anorexsičnih in kompulzivnih prenajedcev...
Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4
nirca je napisal/a:ohh jezus- i had the worse day ever.
resno.
u sql je blo grozno- jedli so malco in sem imela na mizi jogurt, zraven sem pa gledala revijo. običajno mam tko nekej na mizi, pol pa vžem na skrivaj v kanto. in se obrne prva sošolka; "Neža, a spet ne boš jedla?" in se obrne nazaj in se cela grupa sošolk zasmeji. in pol slišim drugo sošolko ; "Če pa ne sme! a nisi opazila kakšna stegna ma zadnje čase?!" in se spet cela grupa sošolk zasmeji. madoniš, takrt sem hotla vstat pa jit iz razreda, še zmerej čutim kak mi je šlo na jok. ampak sem zdržala. po odmoru so me še vedno gledale izza hrbta in se mi smejale. neumnost... sej ne vem zakaj to pišem-> ni lihk najlepš. predzadnjo uro sem lihk šla v razred, ko me je sošolka usekala po riti. tista, ko se je prej ta prva zasemjala. "hahaha, in ti misliš, da boš tipom ušeč če boš taka al kaj? " in pol se ista grupa sošolk spet zasmeji , pol pa nisem več mogla zdržat. šla sem iz razreda in rekla razredničarki da sem bolna. seveda me je poslala domov in tukej se je šele pekel začel. jezt mam pod postlo škatlo. v njej so sladkarije, ki sem jih hotla pojest,a ampak sem jih raj dala v škatlo. no, ko sem pršla domov sem se ulegla na posteljo in se totalno scmerla. sploh ne vem, ampak kar naenkrat sem odprla tisto škatlo in požrla... ogromno. sigurno preko 3000 kcal. več kt dva tedna skupej! kmalu sem se zavedala, ampak nisem šla bruhat--> odkar hodim na solopetje si ne uničujem več glasu. no in zdej tukej sedim. ležim, se cmerim in skratka use skupej. zaklenila sem se u sobo in večkrat sem že slišala mami ko je trkala, ampak utihnem in misli da spim. uničla sem si vse. jutri mam definitivno post.
in najhuj? sploh ne vem, kako bom šla naslednjič v šolo! mami prav, da se lahko ob koncu leta prepišem, ampak do TAKRAT? KAKO MI BO RATAL? u sql mislim...
sry za tale moj spis... mi bo čiz ql tut če ga noben ne prebere.
how was your day?
bravoKika je napisal/a:Js sem pa dons za zajtrk 3 kivije pojedla, potem pa zdejle za večerjo malo stročjega fižola Ful sem ponosna nase, ker sem zdržala, kljub temu da sem danes pekla čokoladne muffine
xoxo je napisal/a:joj punce nujnooo! do 26.3. morm shujšat NAJMANJ 7kg! če jutr začnem z 1 jabolkom na dan mi bo uspelo? NUJNOOO JEEEE!
čist sem panična,ampak zdajle moram nujno pojesti še 1 skledo solate drugače bo ogenj v hiši,tako da... jutri bi začela, vsak dan 1 jabolko, če bi bla nuja do npr 3 na dan,ali pa 1 za kosilo pa por za večerjo. bi mi uspelo?
Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4
slo- pro- ana » Your first category » Your first forum » ENO-MESEČNO HUJŠANJE! Spodbujanje, poročanje o uspehih/padcih
Similar topics