Živjo!
Sem vesela, da sem našla ta forum.
Torej ime mi je Laura, sem stara 18 in sem nekaj let živela v tujini, zato oprostite moji slovenščini.
Pred kratkim sem se spet preselila sem.
Sem po rodu mešanica narodnosti: Italija, Francija, Slovenija....
Rada bi enostavno spoznala dekleta, ki bi bila rada izjemno suha. Da si pomagamo, svetujemo in ostanemo zdrave in optimistične.
Mimogrede pa to da je anoreksija bolezen jaz ne verjamem - to so povzročili mediji. Skratka, odkar vem zase, hujšam in hočem postati popolnoma suha. Bila sem v življenju, vasj po moje, že res zelo debela, moja najmanjša teža pa je bila že tako blizu mojemu cilju... Razlika med mojo najmanjšo in najvišjo težo je bila 75 kg. Na žalost so me spravili na 'zdravljenje' in me zredili (no ne preveč), in od tam sem zbežala.
Zdaj pa sem polnoletna in mi ne morejo nič.
Zanima me najbolj moda in grem drugo leto študirat modo v Milano ali London.
Na sebi hočem med drugim sprobati svoje kreacije in zato hočem biti absolutno in popolno shirana. Do kosti. To je zame nekaj najlepšega na svetu. Poleg tega želim srečati nekoga, ki me bo tako ljubil kot sem. Me objel in mu bo to noro lepo.
Meni je suhost do kosti nekaj najbolj erotičnega in privlačnega na svetu.
Zame so na primer te najbolj suhe manekenke normalne. Sem perfekcionist.
Rada bi spoznala ostale punce in še posebno kako dekle, ki ima podobne cilje kot jaz ali pa je že prišla do njih.
Tukaj sem za spodbudo, pogovor, ne za kreganje in opravljanje.
Še nekaj: s moškimi ne komuniciram. Ne sprašujte zakaj, imam razloge.
I'm glad to be here. Ask me anything, I'll answer what I could.
Laura
Sem vesela, da sem našla ta forum.
Torej ime mi je Laura, sem stara 18 in sem nekaj let živela v tujini, zato oprostite moji slovenščini.
Pred kratkim sem se spet preselila sem.
Sem po rodu mešanica narodnosti: Italija, Francija, Slovenija....
Rada bi enostavno spoznala dekleta, ki bi bila rada izjemno suha. Da si pomagamo, svetujemo in ostanemo zdrave in optimistične.
Mimogrede pa to da je anoreksija bolezen jaz ne verjamem - to so povzročili mediji. Skratka, odkar vem zase, hujšam in hočem postati popolnoma suha. Bila sem v življenju, vasj po moje, že res zelo debela, moja najmanjša teža pa je bila že tako blizu mojemu cilju... Razlika med mojo najmanjšo in najvišjo težo je bila 75 kg. Na žalost so me spravili na 'zdravljenje' in me zredili (no ne preveč), in od tam sem zbežala.
Zdaj pa sem polnoletna in mi ne morejo nič.
Zanima me najbolj moda in grem drugo leto študirat modo v Milano ali London.
Na sebi hočem med drugim sprobati svoje kreacije in zato hočem biti absolutno in popolno shirana. Do kosti. To je zame nekaj najlepšega na svetu. Poleg tega želim srečati nekoga, ki me bo tako ljubil kot sem. Me objel in mu bo to noro lepo.
Meni je suhost do kosti nekaj najbolj erotičnega in privlačnega na svetu.
Zame so na primer te najbolj suhe manekenke normalne. Sem perfekcionist.
Rada bi spoznala ostale punce in še posebno kako dekle, ki ima podobne cilje kot jaz ali pa je že prišla do njih.
Tukaj sem za spodbudo, pogovor, ne za kreganje in opravljanje.
Še nekaj: s moškimi ne komuniciram. Ne sprašujte zakaj, imam razloge.
I'm glad to be here. Ask me anything, I'll answer what I could.
Laura
Nazadnje urejal/a dark skeletal doll Pon Jan 10, 2011 4:32 am; skupaj popravljeno 1 krat