slo- pro- ana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
slo- pro- ana

pomen tega foruma je spodbuda in druženje oz. tekmovanje vseh bulimičnih, anorexsičnih in kompulzivnih prenajedcev...

You are not connected. Please login or register

Posajam "depresivn"

4 posters

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1Posajam "depresivn" Empty Posajam "depresivn" Sre Avg 04, 2010 5:18 am

žančey

Zart moye familiye k mi skor skos teži, in nadleguye tipično Crying or Very sad
pa tut zart enih dogodkou k sm se skeru z kao BFF do konca in oba sva si rekla da se nemarava in se nikol nisva mela in nikol se ne bova pobotala in se samo opraulava, pa tut so še drugi dogodki kt so, u moym klasu so sami SKINI SKINI ljudye(edin mene pa še 1 pig )
hhh

in usi so lepi & zadovolni pa ponosni pa use sy smo frendi in use je cool sam mot me moja teža velk sm okol 182 pa sm str 13 junija nex year 14 pa mam preveč kil, Embarassed

moja(nova ful uredu BFF mi je rekla da sm to zato ker mam mt pa forta bl okrogla nista fuuul sam nista idealna) pol eni mi praujo da mam težke kosti, pol eni pa praujo da sm fuul lep sam da če bi shujšu da bi use hodle z mano in norele
ZIHR mi ni lahko jih poslušat ker vidm da one misljo da je neki "narobe z mano" praujo edin da mam lpo rt sam ne najlepšo ker je too big silent

In pol sm začeu za kosilo jest samo solato in sm celo pojedu in nč druzga zdy pa tut mau druzga ker usi neki ooo kako dijeta pa je to oo bla bla bla
Pol začeu sm zelo zelo občasn kadit sam še nikol nism ceuga pokadu še pou neusaj sam ne confused) pol pa še po kolsije grem bruhat pa negre ijn negre,
na fbu sm začeu dodajat čudne folke iz indonezije, amerike, francije, indije(neznance Arrow) in z dvema se skos pogovarjamo o s*xu sam itak nč o mojih zasebnih podatkih ne
POL duma sm si zgradu zit do ush k me majo radi(edin frendou ne) in jih odrivam stran. mtki sm u fejs povedu da nočm bit duma in da bi rt šu, z eno frendico se pogovarjava kko bova po 18 žuela skp ker nepreneseva dumačih
No zdy pa sm se odloču za stradanje k sm na tey stani prepbu da 3 dni stradaš pol pa ne itak ne zavedaš več da te kej zvoja, boli

To je moja zdodba plis nevem povejte suje mnenje pa nevem pomagite mi glede usha(pač če je to stran za hujšanje mi o hujšanju)

TNX I love you

2Posajam "depresivn" Empty Re: Posajam "depresivn" Sre Avg 04, 2010 5:53 am

Thinspiration <3

Thinspiration <3

žančey je napisal/a:Zart moye familiye k mi skor skos teži, in nadleguye tipično Crying or Very sad
pa tut zart enih dogodkou k sm se skeru z kao BFF do konca in oba sva si rekla da se nemarava in se nikol nisva mela in nikol se ne bova pobotala in se samo opraulava, pa tut so še drugi dogodki kt so, u moym klasu so sami SKINI SKINI ljudye(edin mene pa še 1 pig )
hhh

in usi so lepi & zadovolni pa ponosni pa use sy smo frendi in use je cool sam mot me moja teža velk sm okol 182 pa sm str 13 junija nex year 14 pa mam preveč kil, Embarassed

moja(nova ful uredu BFF mi je rekla da sm to zato ker mam mt pa forta bl okrogla nista fuuul sam nista idealna) pol eni mi praujo da mam težke kosti, pol eni pa praujo da sm fuul lep sam da če bi shujšu da bi use hodle z mano in norele
ZIHR mi ni lahko jih poslušat ker vidm da one misljo da je neki "narobe z mano" praujo edin da mam lpo rt sam ne najlepšo ker je too big silent

In pol sm začeu za kosilo jest samo solato in sm celo pojedu in nč druzga zdy pa tut mau druzga ker usi neki ooo kako dijeta pa je to oo bla bla bla
Pol začeu sm zelo zelo občasn kadit sam še nikol nism ceuga pokadu še pou neusaj sam ne confused) pol pa še po kolsije grem bruhat pa negre ijn negre,
na fbu sm začeu dodajat čudne folke iz indonezije, amerike, francije, indije(neznance Arrow) in z dvema se skos pogovarjamo o s*xu sam itak nč o mojih zasebnih podatkih ne
POL duma sm si zgradu zit do ush k me majo radi(edin frendou ne) in jih odrivam stran. mtki sm u fejs povedu da nočm bit duma in da bi rt šu, z eno frendico se pogovarjava kko bova po 18 žuela skp ker nepreneseva dumačih
No zdy pa sm se odloču za stradanje k sm na tey stani prepbu da 3 dni stradaš pol pa ne itak ne zavedaš več da te kej zvoja, boli

To je moja zdodba plis nevem povejte suje mnenje pa nevem pomagite mi glede usha(pač če je to stran za hujšanje mi o hujšanju)

TNX I love you

lol^^ začni normalno hujšat, ker če si zj biu navajen, da si ful jedu, pol lahk stradaš 3 dni, pa se četrti dan lahk tud ful naješ Very Happy ni to zj, da preguraš tistih 3 dni, pol pa si že na konju in sploh ne boš več lačn.. sadje jej zjutraj, kr tud sadje je redilno. drugač pa čimveč zelenjave, predvsem sveže, kr kuhana zgubi vitamine. Pa od kruha, testenin, riža, krompirja se poslovi Smile seveda tud od sladkarij itd.
glede tega, da se boš odselu al kakorkoli kr pozabi.. počas bom stara 20, pa nimam osnovnih potreb, da bi se lahk odselila.. rajš bodi pridn v šoli, pejt na faks, pol boš pa itak živel v kakšnem stanovanju kot podnajemnik, ko boš študiru.. zj si v tistih letih, ko so starši tvoji največji sovražniki. še mal, pa ne bo več tko Smile vsi smo dali to skoz.

3Posajam "depresivn" Empty Re: Posajam "depresivn" Sre Avg 04, 2010 6:49 am

žančey

lej sj jem sadje fuul zelenjavo tut What a Face
sam težko mi je, zart familije, moja mt je rekla da zart mene nima še enga otroka(ker me je blo težko prenašat) in pol sm začeu jest in nism nč telovadu zdy telovadm in jem mn pa nevem če bo to km prpelal nism še vidu rezultata pol pa sm se za to odloču

4Posajam "depresivn" Empty Re: Posajam "depresivn" Sre Avg 04, 2010 6:57 am

Thinspiration <3

Thinspiration <3

žančey je napisal/a:lej sj jem sadje fuul zelenjavo tut What a Face
sam težko mi je, zart familije, moja mt je rekla da zart mene nima še enga otroka(ker me je blo težko prenašat) in pol sm začeu jest in nism nč telovadu zdy telovadm in jem mn pa nevem če bo to km prpelal nism še vidu rezultata pol pa sm se za to odloču

če spremeniš prehrano, pa vključiš šport, se rezultati sčasoma poznajo.. treba je pač bit vztrajen

5Posajam "depresivn" Empty Re: Posajam "depresivn" Sre Avg 04, 2010 6:59 am

Bulma

Bulma

Fant vse kar rabiš je 5-6 manjših obrokov na dan, sladkarije čimbolj črtaš iz jedilnika. Nevem zakaj se na tak retardiran forum registriras in misliš da ti bojo osebe ki majo 4x več psihičnih problemov kot ti dejansko pomagale. Nevem zakaj se nisi prijavil na kakšen slovenski forum kjer je ogromnov nasvetov in celo profesionalni trenerji ki ti lahko zastonj svetujejo recimo: nutrition slovenski forum: /http://www.the-xtreme.com/.

Naj ti na hitro povem kaj je največja napaka ljudi ki hočejo shujšat na brzaka. Ljudje začnejo stradat in na začetku par dni dejansko shujšajo, vendar je tudi veliko tega izguba vode. Telo se tudi navadi na skoraj ničelen vnos hrane( bazalni metabolizem) in zato tudi več stradanje nima efekta. Najboljše je jesti 5-6x na dan po manjše obroke tako celo pospešimo naš metabolizem in če si pripravljen še pol ure do urco na dan imeti rekreacijo si na pravi poti.Tam na tem foromu si preberi koristne nasvete za izgubo maščobe. In prosim te izogibaj se temu foromu kar se tiče iskanja koristnih informacij, razen če ti je občano dolgčas pa tu pa tam kaj napišeš Very Happy

6Posajam "depresivn" Empty Re: Posajam "depresivn" Sre Avg 04, 2010 7:34 am

Nejc

Prišel sem do polovice prvega posta. Potem sem izgubil upanje v človeštvo.
r.i.p.

7Posajam "depresivn" Empty Re: Posajam "depresivn" Sre Avg 04, 2010 7:40 am

žančey

Bulma je napisal/a:Fant vse kar rabiš je 5-6 manjših obrokov na dan, sladkarije čimbolj črtaš iz jedilnika. Nevem zakaj se na tak retardiran forum registriras in misliš da ti bojo osebe ki majo 4x več psihičnih problemov kot ti dejansko pomagale. Nevem zakaj se nisi prijavil na kakšen slovenski forum kjer je ogromnov nasvetov in celo profesionalni trenerji ki ti lahko zastonj svetujejo recimo: nutrition slovenski forum: /http://www.the-xtreme.com/.

Naj ti na hitro povem kaj je največja napaka ljudi ki hočejo shujšat na brzaka. Ljudje začnejo stradat in na začetku par dni dejansko shujšajo, vendar je tudi veliko tega izguba vode. Telo se tudi navadi na skoraj ničelen vnos hrane( bazalni metabolizem) in zato tudi več stradanje nima efekta. Najboljše je jesti 5-6x na dan po manjše obroke tako celo pospešimo naš metabolizem in če si pripravljen še pol ure do urco na dan imeti rekreacijo si na pravi poti.Tam na tem foromu si preberi koristne nasvete za izgubo maščobe. In prosim te izogibaj se temu foromu kar se tiče iskanja koristnih informacij, razen če ti je občano dolgčas pa tu pa tam kaj napišeš Very Happy

Thx I love you

8Posajam "depresivn" Empty Re: Posajam "depresivn" Sre Avg 04, 2010 7:41 am

Thinspiration <3

Thinspiration <3

Kot da že tega nis prej vedu Very Happy

Sponsored content

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]