slo- pro- ana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
slo- pro- ana

pomen tega foruma je spodbuda in druženje oz. tekmovanje vseh bulimičnih, anorexsičnih in kompulzivnih prenajedcev...

You are not connected. Please login or register

novinka

+3
Karamela
Nejc
pamy
7 posters

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1novinka Empty novinka Tor Jul 27, 2010 9:50 am

pamy

hoj jst sm bla pa že kot otrok zlo debela res sm polj zelo shujšala ampak sem se spet zredila v bolnici zdj 2 leti po tem sem zelo nezadovoljna s svvojo postavo res sm debela in hočm shujšat in vedn ko začnem se pol ne morm upret hrani oz.čookoladkam pa tut nubene upore nimam zato prosim če mi lahko kera pomaga začet ko res ne vem kako sj še enkrt hočm bit suha ne pa taka bajsa kokr sm.... Sad

2novinka Empty Re: novinka Tor Jul 27, 2010 10:00 am

Nejc

pamy je napisal/a:hoj jst sm bla pa že kot otrok zlo debela res sm polj zelo shujšala ampak sem se spet zredila v bolnici zdj 2 leti po tem sem zelo nezadovoljna s svvojo postavo res sm debela in hočm shujšat in vedn ko začnem se pol ne morm upret hrani oz.čookoladkam pa tut nubene upore nimam zato prosim če mi lahko kera pomaga začet ko res ne vem kako sj še enkrt hočm bit suha ne pa taka bajsa kokr sm.... Sad
TO NI FORUM ZA HUJŠANJE. TO JE FORUM ZA VZPODBUJANJE ANOREKSIJE IN BULIMIJE.
Človek s takimi problemi kot jih imaš ti, tukaj nima kaj iskati!

3novinka Empty Re: novinka Tor Jul 27, 2010 12:26 pm

pamy

sj sm mela anoreksijo ko sm bla mlajša sam zlo rada bi bla nazaj tko suha kokr sm bla sam rabm kako spodbudo

4novinka Empty Re: novinka Tor Jul 27, 2010 12:59 pm

Karamela

Karamela

pamy je napisal/a:sj sm mela anoreksijo ko sm bla mlajša sam zlo rada bi bla nazaj tko suha kokr sm bla sam rabm kako spodbudo

s tabo smo! je dost? zresn se. iz napak se clovek baje nekej nauci.. BAJE.

5novinka Empty Re: novinka Čet Jul 29, 2010 12:23 pm

pamy

sj nebi mela nazaj anoreksijo zdj sm začela z bruhanjem pa mi nikol ne rata spravt vse vn pa polj sm tok omotična da nč ne morm kak nasvet kako spravt vse vn pa kako premagat omotičnost?

6novinka Empty Re: novinka Čet Jul 29, 2010 12:55 pm

Karamela

Karamela

a se ti mau zajebavas? ce sm te prou razumela - ti bi mela bulimijo, anoreksije noces?

to ratuje mau bedn..

7novinka Empty Re: novinka Čet Jul 29, 2010 1:06 pm

palačinka

palačinka

[quote="pamy"]sj nebi mela nazaj anoreksijo zdj sm začela z bruhanjem pa mi nikol ne rata spravt vse vn pa polj sm tok omotična da nč ne morm kak nasvet kako spravt vse vn pa kako premagat omotičnost?[/quote]

:evil: ja dej nehej no, jest nism nikol bruhala, sem pa anoreksicna ze ene 3 leta pa mi je cist Ok tko ... neda se mi ubadat z bruhanjem, rajs se nazrem palačink pa grem pol hodt za 3 ure :pig:

8novinka Empty Re: novinka Pet Jul 30, 2010 9:31 am

..kkhm..

bolš je to da poješ neki pa se greš pol vn zlaufat kt pa da se nažreš pa se pol vn zbruhaš :)..k če bruhaš te hitrej pogruntajo.mene je zdravnica pogruntala po 2 tednih ko sm začela bruhat :/...tk da je bolš da si močna pa se zdržiš hrane...

9novinka Empty Re: novinka Pet Jul 30, 2010 2:01 pm

palačinka

palačinka

[quote="..kkhm.."]bolš je to da poješ neki pa se greš pol vn zlaufat kt pa da se nažreš pa se pol vn zbruhaš :)..k če bruhaš te hitrej pogruntajo.mene je zdravnica pogruntala po 2 tednih ko sm začela bruhat :/...tk da je bolš da si močna pa se zdržiš hrane...[/quote]

ejo vrjem da je bolš, da poješ res telo rabi hrano energijo, od tega zivis, sej valda noces umret pr 30, al pa bit neplodna pa se kaksna druga jajca ? sej ti pravm, jest rajš se najem, pol grem pa hodt, ceprov me to mal ovira k pol DOST HODM AN :) pa skoz drugim tezim gremo na sprehod itd. ampak zaenkrat mi je tko čist Ok, pa se vedno sm suha , k pač telo vse pokuri kar pojem in ni panike :) :alien: :cyclops: :alien:

10novinka Empty Re: novinka Sob Jul 31, 2010 4:16 pm

tinga

[quote="pamy"]sj nebi mela nazaj anoreksijo zdj sm začela z bruhanjem pa mi nikol ne rata spravt vse vn pa polj sm tok omotična da nč ne morm kak nasvet kako spravt vse vn pa kako premagat omotičnost?[/quote]

... PUNCA NE POČNI TEGA...SAMA SEM IMELA BULIMIJO... PO 9-tih LETIH IMAM ŠE VEDNO POSLEDICE, BOLEČINE V ŽELODCU, RANJEN POŽIRALNIK, SLABE ZOBE, TANKE LASE....NI VREDNO!!!!

11novinka Empty Re: novinka Ned Avg 01, 2010 7:48 pm

Bulma

Bulma

Punca ni vredno, sama se borim z tem že 10 leto v ogledalu se sploh več ne prepoznam, zdaj če padem po 150kg res ne vem kaj naj naredim, mislim da se mi že skoraj vidi popek Shocked

Sponsored content

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]