tako! ubistvu sploh ne vem zakaj sem se registrirala sem. nisem anoreksična in tudi nočem biti. rada bi bila suha, a imam z dietami težave. non-stop jem, jem in samo jem. še lani (septembra bom 15) tak čas sem bila presuha, skoraj anoreksična. vsi so mi govorili to in počutila sem se slabo, ker sem mislila, da presuha nisem lepa. še sedaj mi govorijo, da sem suha in tudi sedaj se počutim slabo. ampak ne zato, ker bi bila presuha, ampak zato, ker vem da nisem. hujšam vse od novembra, ko sem se med počitnicami zredila za 5 kilogramov. tehtnica me sovraži! od novebra sem shujšala samo 5 kilogramov in sedaj jih imam približno toliko, kot sem jih imela pred hujšanjem. a to zame ni dovolj. anoreksija se še ni prijela fizično, je pa naredila hud psihičen pritisk. samo še na hrano mislim! in bolj si govorim NE, več sem pred hladilnikom.
sem chocoholic, kar pomeni, da sem obsedena s čokolado. na dan sem z žlico pojedla en celo veliko (največjo kar se dobi) steklenico nutelle. obožujem ocvrte stvari (npr. sir), fast food in podobno. ampak se zadnje čase še kar dobro držim. jam bolj zdravo, veliko pijem in redno se gibam. glede na to, da sem velika okoli 170cm in težka 46-47kg, še ni tako hudo. ampak imam na notranjem delu stegen nekaj odvečne maščobe, na trebuhu in bokih se je nekaj nabralo in na zadnjici je mogoče opaziti nekaj celulitnih blazinic. ne rečem, da sem debela, ker nisem. a prav tako ne morem reči, da sem suha.
hočem shujšati, a nočem stradati! sploh ne vem kaj naj še naredim, ker sem praktično že vse poskusila. maja sem šla za 3 dni na morje, kjer sem jedla povsem normalno in sem se zredila za 3 kg. to se mi zdi neverjetno veliko! vse se me hitro prime. imate kakšen nasvet kako hitro, a zdravo shujšati?
___________________________________________________________________________________________________
"Life is hell, at some point we all just have to get used to it."
— Alysha Speer (Sharden)