slo- pro- ana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
slo- pro- ana

pomen tega foruma je spodbuda in druženje oz. tekmovanje vseh bulimičnih, anorexsičnih in kompulzivnih prenajedcev...

You are not connected. Please login or register

nov član

+2
nanja
pletomax
6 posters

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1nov član Empty nov član Sob Jul 24, 2010 4:53 am

pletomax

evo, da se vam pridružim še fant, da ne boste sama dekleta Smile ko sem danes zasledil ta vaš forum sem bil takoj navdušen, saj zelo podpiram to kar počnete in sicer iz preprostega razloga - ker so mi takšne punce najbolj všeč. v moji okolici sicer ne opažam veliko takšnih deklet, mi je pa zelo všeč npr. na morju ko vidiš takšna dekleta. moram priznat, da že od nekdaj sanjam, da bi imel takšno punco ampak na žalost do sedaj še ni bilo uspeha. če pa bi bila poleg še dominantna potem pa bi itak jo imel za kraljico, hehe

no v glavnem, če vas ne moti, da sem se vključil na vaš forum, bom z veseljem kdaj kaj pokomentiral, če pa vam lahko kakorkoli tudi kaj pomagam pa bom tudi to z veseljem!

bodite v cvetju!

LP,

pletomax

2nov član Empty Re: nov član Sob Jul 24, 2010 6:11 am

pletomax

samo berete odpišete pa nič Smile

3nov član Empty Re: nov član Sob Jul 24, 2010 7:11 am

nanja

evo bom js odpisala... aja pa na zs sma si midva pisala ane? no stanje je da sem visoka 171cm in imam 56 kg, imela sem jih že 48 Smile pa sem se zredila scratch zdaj pa sem spet v akciji da neki nardim glede tega... mene zanima to z limonam ena je napisala da lahko s 4 limonam na dan izgubiš 1000 kalorij??? je to res mogoče scratch

4nov član Empty Re: nov član Sob Jul 24, 2010 7:15 am

pletomax

midva sva si pisala ja...sem ti odgovoril na tvoje sporočilo

z limonami se da hujšat samo je učinek cca 1kg na teden...je pa dobra lastonst to da zaradi limon ne boš imela posledic staranja kože

5nov član Empty Re: nov član Sob Jul 24, 2010 7:20 am

nanja

ja no js sem misla sam limone jest pa ful ful vode pit

6nov član Empty Re: nov član Sob Jul 24, 2010 7:23 am

pletomax

čisto samo z limono ne priporočam, imam pa program hujšanja z limono pri katerem pa nekoliko goljufaš in je rezultat kar hitro viden...kot rečeno, več pa preko MSN ali kako drugače

7nov član Empty Re: nov član Sre Avg 04, 2010 7:48 am

Thinspiration <3

Thinspiration <3

Vsaj en tip, ki mu je to všeč! Moj skoz pravi kako je to grdo Very Happy

8nov član Empty Re: nov član Sre Avg 04, 2010 8:00 am

Karamela

Karamela

Thinspiration <3 je napisal/a:Vsaj en tip, ki mu je to všeč! Moj skoz pravi kako je to grdo Very Happy

a RES ne dojames sarkazma?

9nov član Empty Re: nov član Sre Avg 04, 2010 8:08 am

Thinspiration <3

Thinspiration <3

Ne, me niso niti naučil kaj pomeni ta beseda.. sicer pa kje piše, da gre za sarkazem? Al tega gospodiča osebno poznaš, da se delaš nadvse pametnega/o?!

10nov član Empty Re: nov član Sre Avg 04, 2010 10:51 am

Bulma

Bulma

Hujšanje z limono haha. Ma isto kot da pojem usak dan samo 2 kocki čokolade pa nabijam kako čokolada pomaga hujšat. Vse je v tem da si v deficitu z kalorijami, ni druge umetnosti ...

11nov član Empty Re: nov član Sre Avg 04, 2010 2:39 pm

Karamela

Karamela

Thinspiration <3 je napisal/a:Ne, me niso niti naučil kaj pomeni ta beseda.. sicer pa kje piše, da gre za sarkazem? Al tega gospodiča osebno poznaš, da se delaš nadvse pametnega/o?!

ne beres njegovih postov? ber naprej, bos vidla.
sva si pisala tko da se ne delam NADVSE pametno.

12nov član Empty Re: nov član Čet Avg 05, 2010 6:09 pm

dsafda

Tiste limone vam bodo še bolj zobe zmehčale in stopile kot jih že imate zaradi pomanjkanja mineralov. u bistvu imate malo KG a klub temu ne tako majhen procent BF! predvsem tiste anoreksične a bi če bi lahko pojedle 1000-2000kcal in imele dejansko lepo postavi in verjameš ali ne manjši BF kot sedaj???

Ker tudi to se da!

Sponsored content

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]