ja tud men je ful lazje, ko vidm podporo tuki gor k jo je res velik.
slo- pro- ana
pomen tega foruma je spodbuda in druženje oz. tekmovanje vseh bulimičnih, anorexsičnih in kompulzivnih prenajedcev...
O fak a res?? jao nevem, pojej pol pa zbruhi, če pa ne gre, pa ful telovad!! joj upam d ti bo ratal!!!Šana je napisal/a:
mami je zdle znorela in rekla da bom mogla pred njo en obrok pojest. FAAAAAK. pa tok dobr mi je šlo, sploh nevem kaj nj nardim. zmešal se mi bo:S:S:S:S
kako nj jo prelisičm?
Šana je napisal/a:
mami je zdle znorela in rekla da bom mogla pred njo en obrok pojest. FAAAAAK. pa tok dobr mi je šlo, sploh nevem kaj nj nardim. zmešal se mi bo:S:S:S:S
kako nj jo prelisičm?
aja jst sm misnla da so ti nasveti od Nine kej pomagal, kar se tiče bruhanja... drgač pa tud pomaga če ful slane vode spiješ, al pa kr neki sode bikarbone zmešane z vodo.... al pa takoj po jedi delaš trebučnjake, al pa tko d ful hitr dajš trebuh vn pa not, to je moja kolegica prakticirala, ji je tok slabo ratal d je vse pobruhala... eni pač lažje bruhajo eni pa se morjo kr potrudt. držim pesti d bo wse ql!!! uživite, pa rada was mam ful!!! papaŠana je napisal/a:ne morm verjet da mi hoče preprečt ravno zdj k mi gre dobr.pobruhala bom njo!!
fora je ker bi bruhala sam NE ZNAM. sj sm že rekla da sm probala z vsem mogočim in vse kar je pršlo vn so ble solze. sm v globokem...
hvala* rada vs mam!
js mam ZLO SLABE IZKUŠNJE Z BRUHANJEM!AnnA je napisal/a:aja jst sm misnla da so ti nasveti od Nine kej pomagal, kar se tiče bruhanja... drgač pa tud pomaga če ful slane vode spiješ, al pa kr neki sode bikarbone zmešane z vodo.... al pa takoj po jedi delaš trebučnjake, al pa tko d ful hitr dajš trebuh vn pa not, to je moja kolegica prakticirala, ji je tok slabo ratal d je vse pobruhala... eni pač lažje bruhajo eni pa se morjo kr potrudt. držim pesti d bo wse ql!!! uživite, pa rada was mam ful!!! papaŠana je napisal/a:ne morm verjet da mi hoče preprečt ravno zdj k mi gre dobr.pobruhala bom njo!!
fora je ker bi bruhala sam NE ZNAM. sj sm že rekla da sm probala z vsem mogočim in vse kar je pršlo vn so ble solze. sm v globokem...
hvala* rada vs mam!
nina je napisal/a:drage pikice lahko da mate samo zadržke do tega
lahko da se spomnete kako težko je bruhat pa kako boli.... sam ne smete met negativnih misli- najprej je vse v glavi.
ko greste bruhat- seveda takoj po obroku- si predstavljajte da delate nekaj zase predstavljajte si da ste lepe in da samo tako boste lepe
ne smete mislit da niste vredne da bruhate...
držim za vas
Pojdi na stran : 1, 2