aha...hvala! Ne, kave ne sladkam, mi je še bolša brez, dam pa malo sojinega mleka (za priokus).
Wau, kok si dobra! 3 ure telovadbe!
Držite se!
Wau, kok si dobra! 3 ure telovadbe!
Držite se!
pomen tega foruma je spodbuda in druženje oz. tekmovanje vseh bulimičnih, anorexsičnih in kompulzivnih prenajedcev...
Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4, 5
hei! Ja hrana je najhujše zlo-težko se ji je upreti! Kako pa kej telowadiš,pa kok časa! Užiwajte! Papaanny je napisal/a:hey mala...supr da si zadovolna in da so tut drugi opazl tvoj trud...vem da ti bo uspel pridt do tja kamor hočš jst bi ful rada da bi mi to uspel kar je tep ampak nevem če sm dost močna za kj tazga...tok si to želim in se kregam kr jem ampak si ne morm pomagat...drgač s telovadbo mi pa kr gre
nikol je še nism zju3 niti zvečer spustila, učasih se zbudim ob 5ih zjutri pa grem telovadt ampak hrana je problem
dršte se usi
hei! Nina, hwala za dobrodošljico-na PM! Sej mamo wsi wzpone pa padce, sej ti bo ratal! Kok si se pa zredila? Kaj pa je reku fant na račun twoje teže? Sej itak bo še wse w redu, sam pač mal se ti je stwari nabral,pa si postala šibka! Držim pesti! Papanina je napisal/a:hei bejbike moje
no da povem- se počutim kot največja prasica na tem svetu (in nekomu moram to povedat) ker sem res ogroomno pojedla
mislim da gre moja anorexia po gobe in prihaja moja slaba in nedisciplinirana bulimija na plan
tako se sovražim ko se začne to dogajat- zakaj se ne morem kontrolirat?
ne vem kaj je z mano? včasih mi gre brez težav sedaj pa spet sami problemi
tako sem žalostna in zdi se mi da me nihče ne mara. Na vse skupaj pa ugotovim da je moj fant govoril naokoli kar nekaj slabih stvari v zvezi z mojo težo
kako naj bom zadovoljna če me nihče ne mara? pa ne da bi se smilila sama sebi amapak ta pritisk pa res ne zdržim....
ko se popravim bom začela spet ampak trenutno je katastrofa in tudi zredila sem se
i hated myself sooooo much!!!!!!
Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4, 5