slo- pro- ana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
slo- pro- ana

pomen tega foruma je spodbuda in druženje oz. tekmovanje vseh bulimičnih, anorexsičnih in kompulzivnih prenajedcev...

You are not connected. Please login or register

Naše slike!!!

+18
Tinuviel
b*
pletomax
Karamela
ella
dreiia
Nejc
betterthanthis
SuperSlim
tamolino
botrca
Judy
Sundays
Ninchy
Lucian
piikaa
broken
*bad girl*
22 posters

Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down  Sporočilo [Stran 2 od 4]

26Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Ned Jul 25, 2010 1:48 pm

betterthanthis

betterthanthis

pletomax je napisal/a:ne vem zakaj jih vsi tako napadate. tako so se odločile in jaz jih pri tem podpiram! najlepše dekle je suho dekle! kar oči se mi zasvetijo, ko vidim zelo suho dekle, ko se sprehaja po ulici. Tako da dekleta, ne se dati, ampak vztrajajte pri svojem, ker boste le tako lepe in postavne! Zavedajte se, da ste lepotičke, ko ste tako suhe, ostale pa vam le zavidajo, ker ne morejo dosečti tega kar ste ve!

okej, TEB se je pa čist zmešal! to, kar si zdej povedu je isto, kot da bi jim rekel naj se še naprej uničujejo. naj stradajo dokler ne umrejo. bravo, svaka ti čast! res! silent Evil or Very Mad

27Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Ned Jul 25, 2010 1:50 pm

pletomax

pa kaj se vmešavaš? kolikor mi je znano forum ni namenjen tebi! forum je za spodbudo anoreksičnim dekletom, ler pa očitno nisi med njimi pa najdi sebi primeren forum >>i like to be fat ass<< naprimer!

28Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Ned Jul 25, 2010 2:07 pm

Karamela

Karamela

@betterthanthis - ja dej bejba odloc se kva bi rada. bla neki pametna kle al bla lepo tiho pa brala te nasvete kako se izstradati do smrti. kokr vem si TI odprla temo 46-47kg & 170cm kok prevec naj bi to blo - ne pol pisat v tretji osebi ce se sama rabs pomoc. ja zivjo no.

29Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Ned Jul 25, 2010 2:36 pm

dreiia

dreiia

pletomax je napisal/a:pa kaj se vmešavaš? kolikor mi je znano forum ni namenjen tebi! forum je za spodbudo anoreksičnim dekletom, ler pa očitno nisi med njimi pa najdi sebi primeren forum >>i like to be fat ass<< naprimer!

phaha zej si pa povedo! forum je za spodbudo anoreksični DEKLETOM.. zka si potem ti tu?? pa sam si rek da so ti všeč SUHA dekleta.. če maš anoreksijo nisi suh, ampk bovn! to ni neki lepga, to je bolezen, asshole! dokler si suh, si zdrav Wink pa ne deli se lepega, ko lahk grema stavit, da bi meu rajš eno POSTAVNO punco k se ji ne da preštet vseh kosti k pa eno, k so kosti edin kar se vidi Wink pa premisli drugič predn greš take bedarije pisat Wink

pa še neki.. proti anoreksiji nism zto, kr kao sama ne bi mogla bt tko suha. sem suha, zadovoljna s svojo postavo! proti anoreksiji sm zato kr to ni prav! bedak
peace madafaka Shocked

30Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 7:53 am

Nejc

Karamela je napisal/a:@betterthanthis - ja dej bejba odloc se kva bi rada. bla neki pametna kle al bla lepo tiho pa brala te nasvete kako se izstradati do smrti. kokr vem si TI odprla temo 46-47kg & 170cm kok prevec naj bi to blo - ne pol pisat v tretji osebi ce se sama rabs pomoc. ja zivjo no.
Pomoč kvečjemu rabiš ti, pri njenih letih je to še dokaj normalno. Sploh pa pri puncah. Je pa res, da ni potrebe, da bi shujšala.
Tak da prosim, malo lepše z ljudmi, pa ne modrovat takoj če nimaš pojma o čem se gre.
Pletomax pa se dela norca iz vas, če še niste ugotovile Wink Pač dvanajstletniku je dolgčas...

31Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 11:10 am

Karamela

Karamela

Nejc je napisal/a:
Karamela je napisal/a:@betterthanthis - ja dej bejba odloc se kva bi rada. bla neki pametna kle al bla lepo tiho pa brala te nasvete kako se izstradati do smrti. kokr vem si TI odprla temo 46-47kg & 170cm kok prevec naj bi to blo - ne pol pisat v tretji osebi ce se sama rabs pomoc. ja zivjo no.
Pomoč kvečjemu rabiš ti, pri njenih letih je to še dokaj normalno. Sploh pa pri puncah. Je pa res, da ni potrebe, da bi shujšala.
Tak da prosim, malo lepše z ljudmi, pa ne modrovat takoj če nimaš pojma o čem se gre.

ja na mt! normalno?! ne bi rekla. glede na to kaksne teme odpira in pol kle puncam pametuje da to ni dobr da si same koplejo tezave.. ja fak. ne. to ni normaln. sm 3 leta starejsa od nje in pomoje mam pou kurca vec pojma kokr tale betterthanthis. zakva se pol obraca na take forume ce hoce shujsat po "normalni poti" - a misls da ji bojo clanice dejansko svetovale - jej VECKRAT po malo in velik se GIBEJ. dvomm.

jst ne pametujem tle k se na tak nizk nivo nam spuscala sam mi gre na kurac k berem te "modre" izjave zensk k dejansko HOCEJO bit ANOREKSICNE. in pol berem "pac sm anoreksicna" - ja fak zacela si stradat en dan nazaj pa si ze anoreksicna ceprou se sama seb se zmer zdis debela k slon :> seveda tko je! bom en dan brez mesa pa bom ze vegeterjanka! kul mi je!

32Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 11:47 am

b*

Nejc je napisal/a:And you are young and ignorent... 170cm in 46-47 kg je premalo. Nad 50kg.

Nejc je napisal/a:
Pletomax pa se dela norca iz vas, če še niste ugotovile Wink Pač dvanajstletniku je dolgčas...

Nejc, fajn bi blo da se mal razjasneš...enkat tko govoriš drugič pa drgač govoriš...

33Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 11:48 am

pletomax

eh, on pa že ne nabija kar tako nekam v tri dni...jaz sem tisti ki se dela norca...zdaj pa grem, praznovat svoj 13. rojstni dan Smile

34Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 11:59 am

Karamela

Karamela

pletomax je napisal/a:eh, on pa že ne nabija kar tako nekam v tri dni...jaz sem tisti ki se dela norca...zdaj pa grem, praznovat svoj 13. rojstni dan Smile

hahahahaha. pazi na kalorije!

35Naše slike!!! - Page 2 Empty draga @karamela! Pon Jul 26, 2010 1:42 pm

betterthanthis

betterthanthis

a nimaš nobenmu drugmu kurca prodajat? tongue
get your damn life and shut the fuck up!

36Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 1:44 pm

Nejc

@Karamela: Prvo bi te prosil, da bolj razumljivo pišeš ker ne razumemo vsi tvoje žlobudraščine. Tri leta starejša si, pa pišeš kot da si tri leta mlajša. In ja tudi meni ni jasno kaj ona tukaj dela, a verjemi, da je dovolj inteligentna, da ve kaj je dobro za njo in kaj ne. In kako lahko poveš da imaš več pojma kot ona, če jo sploh ne poznaš? Dvomim, da se sama pol kurca spoznaš na prehrano. Kvečjemu četrt kurca.

@b*: Nisem vedel natančno njene starosti in nisem vedel kako izgleda. Sedaj vem oboje in definitivno ni presuha, zakaj pa želi shujšat, pa mi ni jasno Smile
Zato bi te prosil, da ne poskušaš prikazovati kot da govorim sam proti sebi, ker vem kaj govorim.

37Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 1:47 pm

betterthanthis

betterthanthis

živel nejc! cheers lol!

38Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 1:48 pm

Nejc

betterthanthis je napisal/a:živel nejc! cheers lol!
Smrt fašizmu, svoboda narodu!

39Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 1:49 pm

b*

heh...nisem hotla to prikazat kot da govoriš sam prot seb...sam pač čuden se mi je zdel ker si enkat tko govoru drugič pa drugač...zdej videm da si se pozanimu za njeno točno starost in tud kuko zgleda in vse =) tk da ti je oproščen, uzamem nazai.

40Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 1:55 pm

Nejc

b* je napisal/a:heh...nisem hotla to prikazat kot da govoriš sam prot seb...sam pač čuden se mi je zdel ker si enkat tko govoru drugič pa drugač...zdej videm da si se pozanimu za njeno točno starost in tud kuko zgleda in vse =) tk da ti je oproščen, uzamem nazai.
Hvala tudi jaz vzamem nazaj. I love you
peace

/sarcasm

41Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 2:04 pm

Karamela

Karamela

sej si debela no.

ha ha. jz tuki mam vso pravico do kritike in do mnenja ker mam pr seb take zadeve cist poslihtane in se v svoji kozi dobr pocutm. ego mam jz prevelik da bi mi ga kdo tuki loh zbil in ko mam prou, za tem tud stojim!
vse kar sm napisala drzi, ampak so eni ocitno prezabiti da bi dojel kva je poanta vsega pizdenja in navala negativnih kritik.
ti si pa tuki itak najbl pametn in kot vem, se nisi doktor, zato te prosm da svojo zafustriranost zadrzis zase. al jih bos podpiru al jih bos skritiziru. sam to je.

42Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 2:08 pm

Nejc

Karamela je napisal/a:sej si debela no.

ha ha. jz tuki mam vso pravico do kritike in do mnenja ker mam pr seb take zadeve cist poslihtane in se v svoji kozi dobr pocutm. ego mam jz prevelik da bi mi ga kdo tuki loh zbil in ko mam prou, za tem tud stojim!
vse kar sm napisala drzi, ampak so eni ocitno prezabiti da bi dojel kva je poanta vsega pizdenja in navala negativnih kritik.
ti si pa tuki itak najbl pametn in kot vem, se nisi doktor, zato te prosm da svojo zafustriranost zadrzis zase. al jih bos podpiru al jih bos skritiziru. sam to je.
Prebral sem več medicinskih knjig kot jih bo tvoja družina v naslednjih 200 letih, pa ego smo že opazili, da imaš ogromen. Saj te bo življenje že steplo po neumni buči.

Aja, pa na koga je letelo, da je debela?
Upam, da ne misliš betterthanthis Very Happy

43Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 2:12 pm

Karamela

Karamela

Nejc je napisal/a:

Prebral sem več medicinskih knjig kot jih bo tvoja družina v naslednjih 200 letih, pa ego smo že opazili, da imaš ogromen. Saj te bo življenje že steplo po neumni buči.

jah koga pa? sej se je prjavla na ta forum zato ker bi rada bla hm.. preklasta.

se mi je zdel da si premal v interakciji z ljudmi! pa cepis doma in beres knige.. to ni dobr.. izkusnje drugih so tiste ki ti najvec dajo za mislt.

44Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 2:14 pm

betterthanthis

betterthanthis

ma tvoja pička je debela!
it's amazing how every time you open your mouth, you manage to prove you're an idiot..

drunken

45Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 2:15 pm

Nejc

Karamela je napisal/a:
Nejc je napisal/a:

jah koga pa? sej se je prjavla na ta forum zato ker bi rada bla hm.. preklasta.

se mi je zdel da si premal v interakciji z ljudmi! pa cepis doma in beres knige.. to ni dobr.. izkusnje drugih so tiste ki ti najvec dajo za mislt.
Odlične retorične sposobnosti! Če ne bi nič rekel, bi potrdil tvojo teorijo, da nimam pojma o medicini in prehrani, če pa rečem, da berem medicinske knjige, pa sem napiflani noliferski očalar. Ampak nažalost take mongoloidne zadeve ne delujejo tukaj. Ponavadi berem ponoči, ko se mi ne spi in ne vem kaj bi delal. Zato prosim ne sodi o meni, če me ne poznaš. Pa bolje bi bilo da se ugasneš preden si še večjo sramoto narediš. Ali je tvoj gobec prevelik za to?

46Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 2:19 pm

pletomax

glede na tvoj način pogovora, verjetno še niti platnice od knjige nisi videl, kaj šele bral Wink probaj za začetek s kako knjigo tipa bonton. Potem ti mogoče bolj jasno kaj so tisti tebi čudni neznani izrazi v tvojih "medicinskih" knjigah Razz

47Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 2:19 pm

Karamela

Karamela

ja a se sploh poslusas? tko kot dajem jz vtis "gobcne babe" ti dajes vtis zafustriranga piflarja ki pametuje na vsakem koncu foruma.

mam prevelkga ja (:

48Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 2:20 pm

Karamela

Karamela

pletomax je napisal/a:glede na tvoj način pogovora, verjetno še niti platnice od knjige nisi videl, kaj šele bral Wink probaj za začetek s kako knjigo tipa bonton. Potem ti mogoče bolj jasno kaj so tisti tebi čudni neznani izrazi v tvojih "medicinskih" knjigah Razz

podpis!

49Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 2:22 pm

Karamela

Karamela

ma tvoja pička je debela!
it's amazing how every time you open your mouth, you manage to prove you're an idiot..

drunken

da ti nam JZ tvojo picko razsirla.. k ti je itak noben drug ne bo hotu. tko da bi ti nrdila velko uslugo..

50Naše slike!!! - Page 2 Empty Re: Naše slike!!! Pon Jul 26, 2010 2:26 pm

Nejc

pletomax je napisal/a:glede na tvoj način pogovora, verjetno še niti platnice od knjige nisi videl, kaj šele bral Wink probaj za začetek s kako knjigo tipa bonton. Potem ti mogoče bolj jasno kaj so tisti tebi čudni neznani izrazi v tvojih "medicinskih" knjigah Razz
Glej dragi, sposoben sem pogovora na zelo visokem nivoju, a če pogledaš tvoje obnašanje in obnašanje neandertalcev tipa karamela, a misliš, da si zaslužiš normalen pogovor?
In kakorkoli se tebi zdi, da še platnice od knjige nisem videl, se malenkost motiš, a pustimo to, čemu bi jaz tebe prepričeval?

Sponsored content

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 2 od 4]

Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4  Next