hei
čist po nesreč sm najdla ta forum. A še je kdo sploh tle?
pomen tega foruma je spodbuda in druženje oz. tekmovanje vseh bulimičnih, anorexsičnih in kompulzivnih prenajedcev...
wannabe_nobody je napisal/a:hei
mala je napisal/a:wannabe_nobody je napisal/a:hei
smo tle ja
wannabe_nobody je napisal/a:mala je napisal/a:wannabe_nobody je napisal/a:hei
smo tle ja
no lpo hehe.
zdj nism čist zihr kj delate tle ampak mam mothnje hranjenja še 2 leti, umes sm se poskušala pozdravt ampak sm spet tle.
nina je napisal/a:wannabe-nobody lepo da si se nam pridružola....
v bistvu nas lahko povprašaš po nasvetih... trenutno na forumu- vsaj da jst vem- imam zdravnišk potrjeno samo jaz motnje hranjenja.... druge še pridejo do tja
upam, da naju boš z malo obvestila katero imaš ti... za nasvete se lahko obrneš name....
hvala še enkrat da si se pridružila
nina je napisal/a:kukr sm že rekla, da vem sem samo jaz tukaj zdravniško potrjena in jst sm mela anorexio... ja potem ti nimam za pomagat... lahko pa med sabo tekmujeva?
če želiš... da se spodbujava in sva si hkrati prijateljice in najhujše sovražnice...
v pomenu tekmovalnosti... ker v bistvu sem ustanovila ta forum, da najdem kakšno s katero bi tekmovala in si izmenjaval iskušnje....
zdaj če nočš ni panike samo predlagam pa vseeno... ne vem v kakšne skrajnosti bi ti rada šla? ne vem kako je s tabo? te pač ne poznam....
povej mi še če boš vsak dan tu, zato da vem kolikokrat naj pridem pogledat....
ker do sedaj redno nism hodila....
no hvala še enkrat da si se pridružila in če imaš še kakšno prijateljico ki ima podobne cilje in želje ji brez tžav lahko priporočiš ta forum....
bomo zelo vesele vsake nove članice/a...
think thin....