slo- pro- ana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
slo- pro- ana

pomen tega foruma je spodbuda in druženje oz. tekmovanje vseh bulimičnih, anorexsičnih in kompulzivnih prenajedcev...

You are not connected. Please login or register

Najraje sem oblecena v...

+6
Sundays
pia...
nina
*bad girl*
lucya
Christine
10 posters

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1Najraje sem oblecena v... Empty Najraje sem oblecena v... Sre Jul 08, 2009 10:29 am

Christine

Christine

V kaj ste najraje oblecene:

Pozimi, poleti, ko greste kam ven, za v trgovino, za v knjiznico, za na faks/solo...

2Najraje sem oblecena v... Empty Re: Najraje sem oblecena v... Sre Jul 08, 2009 12:23 pm

lucya

lucya

trenutno so mi najljubše ene moje kapri hlače ki so super široke da mi ja zakrijejo debele noge......pa breztunik nemorm.....sovražm moje noge....pač....

3Najraje sem oblecena v... Empty Re: Najraje sem oblecena v... Sre Jul 08, 2009 3:06 pm

*bad girl*

*bad girl*

jst u kavbojkah al pa trenirki...trenirke mam najraj tiste bl široke reparske...včasih si kr bratovo oblečm... Very Happy

4Najraje sem oblecena v... Empty Re: Najraje sem oblecena v... Čet Jul 09, 2009 8:12 am

nina

nina

Mn so posebej pr src ene moje kavbojke k sm si jih kupila v bosni pa so številka 34 pa še trd jeans ampak so mi vseen prv.. Te hlače so edino kar me ustavi ko hočem jest... Pa rada mam tud eno rdečo majčko k sm jo nosila k sm bla stara 7 let ampak mi je še zmerj prv- sam mal mjhna je:-P

5Najraje sem oblecena v... Empty Re: Najraje sem oblecena v... Čet Jul 09, 2009 8:21 am

Christine

Christine

Js sm najrajs v trenirkah sicer, obozujm pa tud eno poletno oblekco k mi pride do kolen in je tko narjena da stisne mal pod prsmi tko da se nic ne vid trebuha, bokov ipd.
Kavbojk se veselim ko bom suha, mam ze vse nastudirane kombinacije pa to, zdej od hlac najraj nosim ene crne k mi zozajo noge in boke...

6Najraje sem oblecena v... Empty Re: Najraje sem oblecena v... Ned Jul 12, 2009 7:18 am

pia...

pia...

cim bolj siroko trenirko, ce grem vn pa kavbojke al pa mogoce oblekco poleti... nekaj kar ni oprijeto uglavnem, ker se poj pocutim ful neprijetno, ko mam obcutek da vsi gledajomoj speh Evil or Very Mad

7Najraje sem oblecena v... Empty Re: Najraje sem oblecena v... Čet Maj 20, 2010 1:54 pm

Sundays

Sundays

hm...ubistvu, odvisno od počutja hehe:) sam nemaram bit neki fuul urejena hehe:D raj mam bol rockish style Smile npr. Taylor Momsen style..Smile

8Najraje sem oblecena v... Empty Re: Najraje sem oblecena v... Sre Jul 28, 2010 4:56 am

fashion*SLAVE

fashion*SLAVE

odvisno od počutja tudi Smile

paše mi biti v trenirki, paajkicah in oprijetih kavbojkah <3

9Najraje sem oblecena v... Empty Re: Najraje sem oblecena v... Sre Jul 28, 2010 6:19 am

Karamela

Karamela

nosm kar mi je vsec, mam v grobem izdelan svoj slog tko da s tem nimam problemov. ne maram pa oblekc pod koleni & tri cetrt hlac. to je vglavnem to.

10Najraje sem oblecena v... Empty Re: Najraje sem oblecena v... Sre Jul 28, 2010 4:52 pm

Tinuviel

Tinuviel

Od hlač nosim samo oprijete kavbojke in pajkice (ter poleti kratke hlače-samo na morju, nikol ne bi šla po mestu v njih, ker nimam dost samozavesti). In pa piđama hlače za spat Razz
Majce kakor mi paše, ponavad široke, se pa navajam tut bolj oprijete, ker mojmu fantu ni všeč če zgledam kot ''fantek'' Very Happy
Občasno nosim tut mini kiklce (črne) s kašnimi (črnimi) legicami (3/4 žabami) al pa pajkicami spodi (v tem dejansko zgledam 50% bolj suha-ampak more bit pa res črno vse).

11Najraje sem oblecena v... Empty Re: Najraje sem oblecena v... Čet Jul 29, 2010 8:15 am

dunja

Najrajši nosim kavbojke, samo ne preveč oprijete in nikoli ''na korenčka''. Zraven pa srajce in visoke petke, ki so skorajda moj zaščitni znak :D

Sponsored content

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]