Dekleta tole stran sem ustanovila, da bi tiste ki želijo dobro shujšat, začele na isti dan z 90 dnevno ločevalno dieto, po njej zelo hitro lahko hujšaš, poješ pa toliko da nisi lačen. če bomo skupaj začele z istim dnevom, si bomo lahko skupaj sestavljale jedilnike in skupno v manj kot mesecu izgubile 7kg, jaz rabim ravno toliko izgubiti. Iščem punce, ki resno hujšajo in jim je to resen cilj...in takšne ki bodo vsakodnevno sodelovale v forumu. Če želi katera z dopisovanjem preko sms-telefona, bi sama potrebovala takšno podporo v tistih časih ko me piči, da bi se nažrla in tudi se nažrem kot grda pujsa, po drugi strani pa rada dajem oporo drugim v težkih trenutkih.
RWM in pomagajmo si do lepih teles ,ko pa nam uspe, se pa vidimo na kavici
Za potek diete si poglejte na netu...vsak dan pač ješ samo eno vrsto hrane: Beljakovinski dan, sledi Škrobni dan, OH dan in sadni dan, sadnemu dnevu pa vodni dan (ta naj bi bil enkrat v mesecu, ker pa se nam mudi ga bomo imele vsakič po sadnem dnevu)...vedeti morate le, katera hrana spada v katero od teh kategorij:)))
RWM in pomagajmo si do lepih teles ,ko pa nam uspe, se pa vidimo na kavici
Za potek diete si poglejte na netu...vsak dan pač ješ samo eno vrsto hrane: Beljakovinski dan, sledi Škrobni dan, OH dan in sadni dan, sadnemu dnevu pa vodni dan (ta naj bi bil enkrat v mesecu, ker pa se nam mudi ga bomo imele vsakič po sadnem dnevu)...vedeti morate le, katera hrana spada v katero od teh kategorij:)))