slo- pro- ana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
slo- pro- ana

pomen tega foruma je spodbuda in druženje oz. tekmovanje vseh bulimičnih, anorexsičnih in kompulzivnih prenajedcev...

You are not connected. Please login or register

Višina+kilogrami

+22
-naima-
Nejc
Judy
Username
dVb
cookie
piikaa
Uani
tiramisu
anii
lucya
Christine
*bad girl*
nina
Maiia.
Anja*
pia...
mala
Šana
anny
adelisa
AnnA
26 posters

Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3

Go down  Sporočilo [Stran 3 od 3]

51Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Ned Jul 19, 2009 3:42 am

*bad girl*

*bad girl*

Anja čestitam...:-*

52Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Pon Jul 20, 2009 2:35 pm

nina

nina

53.8 kg... Upam da bo kej buli k zdj se mam pa poln qrac!!!

53Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Pon Jul 20, 2009 2:45 pm

anii

vlka sm 163, težka pa 46kil
moj cilj pa je 40 in se ga trudim dosežt že pou leta ampak brez uspeha (i hate myself)

54Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Pon Jul 20, 2009 11:29 pm

*bad girl*

*bad girl*

jst bi tut rada pršla na 45kg al pa še mn...upam,da mi bo ratal....

55Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Tor Jul 21, 2009 11:46 am

tiramisu

tiramisu

am ja jz sm tud nova tukej (: tko k berem vidm da se po forumih ful hitrej najde nekdo k ma do necesa enak odnos kukr ti sam in te ne obsoja zarad necesa o cemer mas ti mogoce drugacn mnenje kukr ostali okol tebe!
stara sm 17 (cez en mesc bom ampak okej x) mam cca 42 kg & 170 cm. moj cilj je med drugim pridet na 40 kg ampak mi ni poanta stradat ceu tedn in s tem zgubit joske - kokr jih pac mam lol.
moj problem je prenajedanje - najem se do te mere da mi je slabo in do te mere da se zacnem gnust sama seb! in pol si delam urnike kaj morm jest jutr da se to nau ponovil in mi spet use pade dol in zgubim motivacijo! gadno je da vase namecem vse kar mi pride pod roko v upanju, da bom nasledn dan stradala in bo vs danasnji dan sou stran.
men in vem da marsikatermu tud - te stevilke ne bojo nc pomagale, tud ce bo tehntnca kazala pod 30, ce si clovk vizualno ni usec oz. ma nesorazmern telo. zato je moj cilj med drugim mascobno maso zamenat za misicno. telo pol ful hitrej kur hrano k jo zauzijes, ker use porabjo misice. jutranji tek na prazn zelodc al pa kej tazga. ma ksna kakrsnokol izkusno s tem? jst jutr zacnem mau tekat ampak ze sama pr seb vem da mi bo cez dan, dva, zmankal vztrajnosti xD. upejmo na najbols! -.-
in pol pac da zaklucm an, prides du tega k zenske cez par let dubijo cist celulitast telo in ti nebo nc pomagal kok bos tax tehtu ce ne bos upu v kopalke ze zarad samga izgleda! =,( se sreca da obstajajo kopalne hlace no, bom bla pa prva babnca srednih let k se bo kopala v kopalnih hlacah in s tem zakrivala rit. sej men je kul an! =)
pa sm se razpisala hehe. uzivejte ga =*

56Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Tor Jul 21, 2009 2:38 pm

anii

Tiramisu dobrodošla tuki =**
no da te usaj mal potolažim tud jst imam enak problem- prenajedanje in ko sm brala tvoj komentar mi je blo kot da bi sebe poslušala, ker je pri meni res čist enako in ko se nažrem do slabosti se tolažim da bom jutri začela fuul telovadit ter da ne bom jedla skoraj nič. Tega se držim kakšen teden potem pa mam spet dan ko se prenažrem in tko naprej Evil or Very Mad(začaran krog :S)

57Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Sre Jul 22, 2009 9:53 am

*bad girl*

*bad girl*

22.7.-51.3kg

58Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Pon Avg 03, 2009 9:36 am

Uani

Uani

tiramisu && anii, jst mam čist isti problem Crying or Very sad
tist tedn ko mi gre dobr, taku lepu gLedat na tehtnci ko se cifra niža.. Like a Star @ heaven sam pol pa spet isto.. hrana.. tko k praviš anii, začaran krog. Sad k ga ne znam prekint..

59Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Pet Avg 07, 2009 11:53 am

nina

nina

Sj je pr vseh enako. Par dni nam rata stradat k mamo volje k voli pol pa poč... Pol pa telovadš k trapasta da bi šle kg dol, bruhaš da te že vse boli ampak kg pa kr stojijo... Pa se premakne ena dol pa dve gor... Pa spet in tako v nedogled dokler se nisi prpravlen spet odpovedat vsej dobri hrani zavoljo svojega mira in svojih solz... Tako je punce krog k se vrti...
49.5 kg

60Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Sob Mar 06, 2010 2:40 pm

anii

na zadnjem sistematskem je pokazal 43kil, ampak ne verjamem, ker mam useposvod špeeh in sm debela k svinja, ki požre vse kar vidi!!!! Evil or Very Mad sovražim se!!!

61Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Sob Mar 27, 2010 5:50 am

piikaa

piikaa

včeraj: 52,5kg
danes: 51,4 kg Very Happy

62Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Pon Jun 07, 2010 9:38 am

cookie

cookie

yaay prejšn tedn 56,8 danes pa 54,5 Very Happy če bi šlo tko naprej bi blo suuuper
vso srečo vsem pri upiranju hrani I love you flower

63Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Tor Jun 15, 2010 2:20 pm

dVb

//

Nazadnje urejal/a dVb Tor Avg 03, 2010 2:10 pm; skupaj popravljeno 1 krat

64Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Sre Jul 21, 2010 2:29 pm

Username

evo vam krave zmešane, da k seb pridete. 100kg pri 180cm, boli me kurac, srečen sm ko prase v blatu.

Zginte k psihiatru, ena drugo spodbujate k bulimiji, anoreksiji, priznanima boleznima. Vam je to normalno?

Mislite da je ''fuuuŁŁ kjuTttt'' da vam kosti pa sklepi vn gledajo? News flash: Ogabno je. 15 kolegom sm pokazu forum, slike, guess what, niti 1 se vas ne bi z 10 metrsko palco dotaknu, ka šele mel kaj z vami.

Ve se drmajte s prehrano, NE JEST CELGA OLUPKA, SAM POL! ČE NE TAKOJ 1kg GOR!!, tehnike kozlanje se druga drugo učite, juter vas avtobus zbije. Ka mate od življenja? Ama ništa.

Js grem s kolegi na kako kosilo, kaj spijem, se mi jebe. 1 življenje mam, zakaj ga zapravlat za kozlanje pa štetje vsake kalorije?

Banajte če vam paše, če mate pa dost samospoštovanje, boste post pustile v opomin bodočim članicam, naj se zamislijo.

65Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Sre Jul 21, 2010 4:33 pm

Judy

Judy

ah, no. meni je res žal, če ti izpademo tukaj kot neke krave, ker sem jaz vsaj sama zase prepričana, da to nisem. od nikogar ne pričakujem, da bo se z mojimi željami in metodami hujšanja strinjal (ker mi je navsezadnje jasno, da to ni zdravo) in prav iz tega razloga nobenega ne silim v tako početje. prav nasprotno, meni je hudo, ko vidim ostale punce, kako se prebijajo skozi to in so nesrečne. to je verjetno nekako tako, kot če bi kdo tebe silil v neko izjemno restriktivno dieto ali vodni post. ti takega načina prehranjevanja (in posledično življenja) ne simpatiziraš in ti verjetno to ne bi bilo všeč. jaz se, obratno, mučim s konzumom hrane. večino časa nimam apetita in nisem lačna, ker mi, pa naj se sliši še tako - ne vem - FUŁŁŁ F€N$$Y, občutek hrane v želodcu niti najmanj ne odgovarja. sploh pa na sebi raje vidim manj kot več kilogramov. ne, da bi mi to odgovarjalo na vseh osebah in prav vsakemu, ki ga vidim... pač le na sebi. ne moram drugače. nesrečna sem, če je drugače. mogoče mi enkrat ne bo več pasalo in bom nekak prenehala. mogoče bom pristala kje na psihiatrični, mogoče ne bom mogla ali želela nehati, in bom padla v še hujše težave. ampak trenutno jaz to živim. hodim k psihijatru (ker so to, kot si dejal, priznane bolezni). priznan mam rahel BDD. včasih grem s kolegi na kosila in/ali pijačo. za razliko od tebe v večini primerov štejem kalorije - in tudi živim kot prase v blatu. mogoče tebi ni jasno kako, ampak meni to paše. meni je to všeč, jaz nočem (in ne morem) drugače. in komentarji, kot je bil ta, me prizadanejo. sicer nimajo vpliva na moje mnenja in obnašanje, ampak bolijo. ampak morda je prav to to, kar si želel doseči. v tem primeru: hura! uspelo ti je.

ampak, tako za v tolažbo: tako ali tako mi ne uspeva. upam, da si vsaj malo potolažem in srečen. jaz nisem.

(in btw, saj nisi ti tisti tip, ki ''dela v mesariji in lušči sol z bobipalčk'', pa si pač bil užaljen/karkoli že po mojem odgovoru na en post in si se odločil napisati kaj drugega?)

66Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Sre Jul 21, 2010 5:22 pm

Nejc

Judy take komentarje na tvojem mestu niti ne bi bral. Čeprav se mi zdijo tvoje metode in obnašanje kot sem že rekel absurd, ampak imaš preveč inteligentne poste da bi se ukvarjala s takimi teleti.

67Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Čet Jul 22, 2010 6:38 am

Username

Povedu sem svoje ( nisem oni z bobi palčkami, poglej IP ), če mate ene ženske to rade, prosim vas pustite ostale naj se ne spuščajo v to.

Nejc: Inteligentna stvar ki bi se je sedaj lahko storilo je da se forum zapre, članicam pa mail: Pejte na južno. WC ne obratuje.

68Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Čet Jul 22, 2010 2:44 pm

Judy

Judy

Tudi jaz sem povedala svoje. Nikogar ne vlečem v to in ne odgovarjam za početje drugih, ampak se počutim prizadeta, ko kar tako pljuvaš čez vse punce/fante tukaj.

69Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Pet Okt 29, 2010 10:30 am

-naima-

176 cm, 58.4kg

Nazadnje urejal/a -naima- Pon Nov 29, 2010 6:33 am; skupaj popravljeno 1 krat

70Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Pet Okt 29, 2010 1:10 pm

betterthanthis

betterthanthis

170-172cm (ne vem točno, ker se že dougo nisem merla), 40-41kg
na začetku hujšanja pa sm mela približno 50kg. Cool

71Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Sre Nov 17, 2010 7:14 am

just.me

just.me

heej! nova sm tukaj in zlo mi je ušeč kok ste punce tle samozavestne in prepričane u sebe! Kr tko naprej! Smile
pri meni je pa trenutno:
168cm & 51kg. Mad ciljam na 48kg! (zaenkrat) Smile
Lp:)

72Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Sob Nov 20, 2010 3:12 pm

Dede

Ko sem prvič pisala na ta forum je moje stanje bilo
155cm 44kg
Sedaj imam 40kg, merila se nisem nič. Dvomim sicer da sem zrasla. Smile

73Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Pon Nov 29, 2010 6:35 am

-naima-

176/56.8

74Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Sob Jan 22, 2011 10:56 am

Tinuviel

Tinuviel

165cm/56kg
Zredila sem se za kilo in pol, odkar sem začela na fitnes hodit... Mam takšne gene, da izgledam mišičasta tudi, če ne treniram nič več let.. No, upam, da so ta kila in pol mišice, ne špeh. Smile

75Višina+kilogrami - Page 3 Empty Re: Višina+kilogrami Sob Jan 22, 2011 11:01 am

Tinuviel

Tinuviel

Username je napisal/a:evo vam krave zmešane, da k seb pridete. 100kg pri 180cm, boli me kurac, srečen sm ko prase v blatu.

Zginte k psihiatru, ena drugo spodbujate k bulimiji, anoreksiji, priznanima boleznima. Vam je to normalno?

Mislite da je ''fuuuŁŁ kjuTttt'' da vam kosti pa sklepi vn gledajo? News flash: Ogabno je. 15 kolegom sm pokazu forum, slike, guess what, niti 1 se vas ne bi z 10 metrsko palco dotaknu, ka šele mel kaj z vami.

Ve se drmajte s prehrano, NE JEST CELGA OLUPKA, SAM POL! ČE NE TAKOJ 1kg GOR!!, tehnike kozlanje se druga drugo učite, juter vas avtobus zbije. Ka mate od življenja? Ama ništa.

Js grem s kolegi na kako kosilo, kaj spijem, se mi jebe. 1 življenje mam, zakaj ga zapravlat za kozlanje pa štetje vsake kalorije?

Banajte če vam paše, če mate pa dost samospoštovanje, boste post pustile v opomin bodočim članicam, naj se zamislijo.

Ne vem zakaj je potrebno vse to žaljenje. Ljudje počnemo s svojim telesom kar želimo. In lepo si napisal da se ti jebe za kalorije, greš na kosilo... Pa počni to. In nehaj brat ta forum & pisat bedarije. Bo obstajal s tvojimi neumnimi komentarji ali brez njih.

Sponsored content

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 3 od 3]

Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3