slo- pro- ana
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
slo- pro- ana

pomen tega foruma je spodbuda in druženje oz. tekmovanje vseh bulimičnih, anorexsičnih in kompulzivnih prenajedcev...

You are not connected. Please login or register

Višina+kilogrami

+22
-naima-
Nejc
Judy
Username
dVb
cookie
piikaa
Uani
tiramisu
anii
lucya
Christine
*bad girl*
nina
Maiia.
Anja*
pia...
mala
Šana
anny
adelisa
AnnA
26 posters

Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3  Next

Go down  Sporočilo [Stran 2 od 3]

26Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Ned Maj 10, 2009 6:57 am

pia...

pia...

heii.
kje ste vse? kako vam kaj gre? js zj zadnje dva tedna sploh ne vem kaj naj sama s sabo, nikakor mi ne gre.. raje sploh ne povem koliko sem pojedla, razen da recem VELIKO Sad

tako da jutri zacnem resno. pa upam da mi bo slo vsaj tako kot mi je slo prej.
no drzite pesti, jaz pa jih drzim za vse vas!!

rada vas mam!

27Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Ned Maj 10, 2009 7:52 am

Anja*

Anja*

Oj, punce. Smile
Moram priznat, da sem bla zadnje čase res bolj malo tuki. Embarassed Gre mi drugače kr v redu. Športam mogoče mal premalo. No Zdej sem že slabe dva tedna več al manj na zelenjavi. Na dan običajno pojem solatko pa mogoče še kaj od vložene zelenjave, npr. kisle kumarce...
Kako ste kej ve? Predlagam, da bi začele redno, vsak dan pisat v tej temi. Da ne bo čisto zamrla. Pa pomoje bi blo vsem lažje. Če moraš vsak večer gor napisat, kaj si čez dan pojedla, pol si ne moreš privoščit, da bi preveč "grešila". Pa še sproti se lahko spodbujamo, da motivacija ne bo preveč padla. Very Happy
Držim pesti za vse. I love you

28Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Pon Maj 11, 2009 2:12 pm

Anja*

Anja*

Jz sem danes pojedla 2 paradižnika, pa cca 300g špargljev. Moram pa rečt, da sem bla ful pridna - po dolgem času sem spet pretekla kar lepo razdaljo. Počutim se super, energije imam tudi ogromno. Smile
Kako ste pa ve kej? Dejte se malo oglasit, no. Wink Pogrešam vaše vzpodbude. Neutral
Držte se, rada vas mam. I love you

29Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Tor Maj 12, 2009 5:19 am

anny

anny

joj men pa ne gre več dobr...sicr telovadba mi kr gre ampak hrana je problem Sad ampak sm pa recimo ene stvari črtala iz jedilnika in jih res ne jem več npr. hruha nism jedla že kkš mesc pa pou in si ga tut ne želim več jest Very Happy
aja a ma kera kkšn predlog kaj nej nardim da telo ne bo šparu z energijo pol k neki cajta ne bom nč jedla al pa kkšn nasvet v zvezi stem?

lepo se mejte in res ni vredno jest hrano ker je samo neki časa dobr pol pa se samo kriviš

rada vs mam in vztrajite naprej I love you

30Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Čet Maj 14, 2009 2:49 pm

adelisa

adelisa

Hey!

Mene že zlo dolg ni blo gor! Morm priznat, da zarad tega, ker sm vse zasrala. Zredila sm se za 4 kile! Ne morm verjet! In to sam zarad tega, ker nism pazla, ker sm mela ful stresno pa še matura je pred mano! Groza! Ful se slabo počutm! Ko največja debeluška na svetu! Stegna imam ko 2 valarja, trebuh pa kt sod!

Nevem kaj naj nardim! Čist sm zašla! Pol so me pa še tastari matrateral da morm jest!

Sploh nevem več kaj nej nardim! Kaj nej jem? Mam stresno,vem da rabm neki hrane zarad mature, sam ko se nabašem je pa še huj!

Punce pomagite mi, rabim vašo podporo pa kakšn nasvet Cool Cool Cool

31Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Pet Maj 15, 2009 11:44 am

Anja*

Anja*

Jaz bi tako svetovala: ne se tok sekirat za nazaj, potrudi se po najboljših močeh. Smile Za podporo smo vedno tuki, če pa rabiš kakšen nasvet pa samo vpraši. I love you

32Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Pet Maj 15, 2009 11:55 am

adelisa

adelisa

o hvala ti!

Sej sm res jezna nase, nevem kaj sm delala. Zdej jem sam 1 x na dan, pa še to bom čist mal, tko da doma lih ne posumijo, k mi je res bedno Crying or Very sad

Veš kaj me zanima, kok hitr si zgubila kilograme...npr. v 1 tednu?
Bi se dalo zgubit v 1 tednu vsaj 2 kili? Kaj morm točno jesti?
A maš kakšne izkušne s tem?

33Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Pet Maj 15, 2009 1:10 pm

Anja*

Anja*

V malo več kot mesecu sem jz zgubila cca 10 kg. Nejprej sem jedla samo sadje pa zelenjavo, zdej ene dva tedna sem pa na tisti dieti, ko kao izključiš ogljikove hidrate in s tem pospešiš topljenje maščob. Ješ lahko zelenjavo, meso pa jajca. Jz od tega jem več ali manj samo zelenjavo, (res izjemoma kakšno ribo) - pa še to minimalno... Se mi zdi, da mi taka "dieta" kar ustreza. Sadje malo pogrešam. Pa na živce mi gre, da sem navajena pojest en malo večji obrok na dan. Recimo krožnik mešane zelenjave al pa večjo solato. Idealno bi bilo, če bi jedla 2x po malem, ampak je včasih težje izvedljivo. Neutral
V enem tednu greš 2 kg pomoje komot dol. Če si pridna seveda. Smile Ampak moraš pa potem res pazit, da ne dobiš nazaj.
Upam, da sem kej pomagala. Kr upraši, če te še karkol zanima. Wink

34Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Pet Maj 15, 2009 2:00 pm

adelisa

adelisa

Hvala!

Še neki, zelenjavo ješ surovo al kuhano? Ker kuhana ima baje več oh-jev pa manj vitaminov, mogoče pol prej shujšaš oz. je večji efekt, če ješ surovo. A se motm? Al nima veze?

No, sej, če mi bo to uspelo, pol bo kul.

Mam pa problem, ker mi pol ful kruli po trebuhu, sm lačna in je ful bedno, ker pol kdo sprašuje pa reče da naj kej pojem Mad upam ,da se mi bo želodec tok skrču, da nam mela teh problemov.. Rolling Eyes

35Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Pet Maj 15, 2009 2:27 pm

Anja*

Anja*

Valda da je surovo boljše. Smile Se trudim jest čim manj kuhano, ampak kakšnih bučk, malancanov, špargljev itd. se pa surovih tudi ne da jest. Laughing
Želodec se ti bo pomoje zelo hitro skrčil - govorim iz lastnih izkušenj. S tem nimam več nobenih problemov. Tudi z "dejansko lahkoto" ne. Bolj me tisto matra, ko si res zaželiš nekega okusa... Ampak imam že dovolj samokontrole, da se ne pustim več. Mislim, da to pride tudi s časom.
Na začetku pomaga če veliko piješ. Idealna je seveda voda - samo meni nekako sama ne gre po grlu, tako da si stisnem še kakšno limono al si pa skuham čaj. Seveda sladkan z natrenom. Pa kava brez cukra in mleka nej bi bla baje tudi sprejemljiva...
Mogoče se v čem motim. To je res moj način. Zaenkrat pa kr funkcionira. Cool
A smem prašat, kakšne maš kej zdej prehranjevalne navade? Čisto tako me malo zanima. Smile

36Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Pet Maj 15, 2009 2:48 pm

adelisa

adelisa

bol da ne govorim! Sm res čist iz forme in ceu dan neki jem, od kruha do čokolad pa do belih kav s frendicami itd. Shocked pomoje da okol 1600 cal! affraid

sej ne rečem, ko bom enkrat notr, u formi, pol sm na konju! pol me ne more nč ustavit! sam najtežji je začetek!

Mogoče mam še za to bl strah, ker sm anoreksijo že premagala, sm bla res suha pa koščena, pol sm se pa zredila in je pršlo vse za mano....vse tisto, k sm včasih črtala sm zdej jedla...in logično, da sm se zredila. Ja, moje prehrambene navade so nula!

A če pišeš dnevnik res pomaga? Men se zdi, da pol še bl mislm na hrano Neutral po drugi strani maš pa res en pregled nad tem kar poješ, zdej pa res nevem več. Neutral

37Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Pet Maj 15, 2009 2:54 pm

Anja*

Anja*

Jaz sem neki časa ful intenzivno pisala dnevnik. Zdej mi je pa ratalo nekako brez veze. Sploh, ko sem odkrila tale forum. I love you
Če si tak tip, da greš, ko si lačna raje pisat v dnevnik al pa če se ti zdi, da maš s tem neko kontrolo oz. pregled, pol vrjetno pomaga. Smile
Moj sistem je po tanovem, da se poskušam čimbolj fokusirat na šolo pa delo. Pomaga, da sem zaposlena in da nimam časa mislit na hrano. Včasih se moram že kar prislit, da kej pojem.
Drugač se pa res ne sekirat ampak čimprej začni. Te pa čist razumem in vem, da je težko štartat "z nule". I love you Ampak prideš hitro spet notri. Sem bla na istem. Wink

38Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Pet Maj 15, 2009 3:02 pm

adelisa

adelisa

No, vsaj da me en razume. Smile Sm se že odločla, da od danes naprej jem le sadje in zelenjavo, dokler ne pridem do svojih zaželenih kg. Dnevnika pa najbrž ne bom pisala, mogoče prvi tedn. Itak mam pa vs tuki, tko da, če bom vsak dan pršla kaj gor na forum pogledat, bo čist dovol. Pa tud če bo za 5 minut. Tko, bomo še bol motivirane. Smile

Anja, hvala ti za nasvete!

p.s. A te smem uprašat kok si stara? (lahk mi tud na zs napišeš)

39Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Čet Maj 21, 2009 2:21 pm

nina

nina

evo da se pridružem tej temi še jaz...
punce moje drage jaz bi res rada hodila vsak dan sem in spodbujala vsako posebej ker vem kako težko je začet in kako težko je zaključt pa mi res niti comp niti čas in tudi starši ne dovolijo Mad
Adelisa mislim da si ti vprašala če lahko shujšaš v enem tednu 2 kg? toliko lahko izgubiš v enem samem dnevu-lahko izbiraš ali si na sami vodi in odvajalih in izgubiš 2.5 kg ali pa na sadju ampak ne več kot 3 in ne smejo biti banane in grozdje in zgubiš 2 kg.
teh kg ne boš pridobila nazaj če boš jedla nizkokalorično hrano, če boš pa kruh in ta sranja pol pa ja pig pig pig

rada vas mam in v mislih sem vsak dan z vami I love you I love you I love you

40Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Čet Maj 21, 2009 11:50 pm

adelisa

adelisa

Kaaaj? 2kg v 1 dnevu? Shocked
Pomoje je to sam na začetku, pol gre pa mal počasneje. Kje si pa ti kupila odvajala, če smem uprašat?

41Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Pon Jun 22, 2009 8:04 am

*bad girl*

*bad girl*

Jst sm pa vlka 162cm pa mam trenutno 52kg...morm pa na ene 45-48kg pridt...

42Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Sob Jul 04, 2009 3:23 am

Christine

Christine

verjetno zaenkrat Twisted Evil najdebelejsa med vami... 160/59, sanjska teza: 45...

upam da bom kmalu lahko napisala da se priblizujem svojemu cilju.

43Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Ned Jul 05, 2009 2:00 pm

lucya

lucya

s bi si noro rada nabavla odvajala.....am nevem ne kje pa ne kera.....a to ti u lekarni prodajo?

44Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Ned Jul 05, 2009 2:13 pm

*bad girl*

*bad girl*

Jst sm si zdj u lekarni nabaula IMPORTAL.tu je prašek,k si ga u 2dcl vode stresš...mensezdi da je cca.6 eurou...men kr pomaga...sm tu je bl če ješ,pa pol tu spijš in te pol ful prežene...če pa stradaš pa nimaš nč not,pol ti pa itak nima it kj vn....

45Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Ned Jul 05, 2009 2:29 pm

lucya

lucya

nekje sem prebrala d kadar delaš daljši post moraš izpraznt črevesje ker drugač je zadeva lahko nevarna ker se strupi naberejo.....mogoče bi pomagala odvajala?

46Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Pon Jul 06, 2009 3:17 pm

nina

nina

Odvajala se dobijo v vseh lekarnah, predlagam pa da najdete minimalno 2 lekarni drugač bote mal čudne spale k bote vsak tedn tm... Dobijo se od 5- 40 eur odvisnu kere so... Toplo preporočam pa da grete v lekarno in kupte sol- ju3 napišm kako se ji reče pravilnu... Čist pocen je pa jo raztopiš v 2 dcl vode. To sol je najbul uporablat k se postiš. Res je tudi kar si slišala da se telo zastrupi... Alle lubice stay strong

47Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Sre Jul 08, 2009 12:25 pm

lucya

lucya

no tole sol si pa bom ubavla.....

48Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Sre Jul 08, 2009 3:03 pm

*bad girl*

*bad girl*

ja jst tut...sploh pa zdj,k bom mela post...sm nek me zanima?če ti stradaš pa ješ odvajala,kok gre pol kj vn če si itak prazn???

49Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Sob Jul 18, 2009 6:43 am

*bad girl*

*bad girl*

18.7.-51.7kg Very Happy

50Višina+kilogrami - Page 2 Empty Re: Višina+kilogrami Ned Jul 19, 2009 1:53 am

Anja*

Anja*

Danes je tehnica prvič pokazala pod 45kg. Smile

Sponsored content

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 2 od 3]

Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3  Next