slo- pro- ana

pomen tega foruma je spodbuda in druženje oz. tekmovanje vseh bulimičnih, anorexsičnih in kompulzivnih prenajedcev...


You are not connected. Please login or register

13. MAJ- začnem z ločevalno dieto, iščem sodeluoče za podporo

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Dekleta tole stran sem ustanovila, da bi tiste ki želijo dobro shujšat, začele na isti dan z 90 dnevno ločevalno dieto, po njej zelo hitro lahko hujšaš, poješ pa toliko da nisi lačen. če bomo skupaj začele z istim dnevom, si bomo lahko skupaj sestavljale jedilnike in skupno v manj kot mesecu izgubile 7kg, jaz rabim ravno toliko izgubiti. Iščem punce, ki resno hujšajo in jim je to resen cilj...in takšne ki bodo vsakodnevno sodelovale v forumu. Če želi katera z dopisovanjem preko sms-telefona, bi sama potrebovala takšno podporo v tistih časih ko me piči, da bi se nažrla in tudi se nažrem kot grda pujsa, po drugi strani pa rada dajem oporo drugim v težkih trenutkih.
RWM in pomagajmo si do lepih teles Smile,ko pa nam uspe, se pa vidimo na kavici Smile


Za potek diete si poglejte na netu...vsak dan pač ješ samo eno vrsto hrane: Beljakovinski dan, sledi Škrobni dan, OH dan in sadni dan, sadnemu dnevu pa vodni dan (ta naj bi bil enkrat v mesecu, ker pa se nam mudi ga bomo imele vsakič po sadnem dnevu)...vedeti morate le, katera hrana spada v katero od teh kategorij:)))

Poglej uporabnikov profil
A si si mogoče naredila plan kako boš ohranjala težo, ko boš shujšala? Ker namreč po teh 90 dnevnih dietah velikokrat ljudje nazaj dobijo vse kar so izgubili, še posebej ko se nažrejo, kot si sama rekla, da se! Smile na tvojem mestu bi lepo manj jedla, potem ti pa hmal nebo vec problem da bi se nazirala, ker 1x se mogoce se bos, ker pa bos mela skrcen zelodc te bo tok bolelo, da te bo za vedno minil! Usaj mene je Smile

Xoxo

Poglej uporabnikov profil
Živjo!
Imel sem cimra, ki je hujšal s pomočjo ločevalne diete (nekajkrat). Pa mu na žalost ni uspelo priti pod 100, pa čeprav je bil športnik. Navada je železna srajca in če se prehranjuješ tipično slovensko (kruh in ______ - vstavi poljubno hrano Smile ), ob ločevalni dieti hrana nekako nima tistega okusa, ki si ga navajen. Zato nekateri od tistih brez podpore kar hitro odnehajo. Tako smo se takrat tudi drugi cimri toliko žrtvovali, da smo bili vsi na "dieti". Vendar pa je imel med vikendom družinske večerje, kar je izničilo njegov trud.

Zato ti želim da dobiš čimveč podpore, da ti najbližji stojijo ob strani in "projekt" tem bolje izpelješ (kar kolegu na žalost ni). Kar se pa tiče skupinske diete, pa glejte na to da na koncu slučajno vse skupi ne preraste v medsebojno tolaženje Smile.

Toliko za "moralno" podporo in lep dan Wink !!

Poglej uporabnikov profil

Sponsored content


Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]

Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu